ויטמינים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    עשיתי בדיקות דם בשבוע שעבר, ויצא לי 17 בויטמין D ו126 בויטמין B12 ומוגלבין יצא תקין. הרופא הריון שלי לא נמצא ובגלל החולשה פניתי כבר לרופא אחר שהיה היום והוא רשם לי לקחת , די-ויט {טבליות ויטמין D3} של מדיטק, ויטמין B 12 של SOLGAR טבליות מציצה ומרשם של פרוגרד פוליק.
    יש לי שתי שאלות שאני מאוד מקווה שתוכל לענות לי, כי הרוקחת לא ידע והרופא שלי לא יהיה רק עוד שבוע.
    האם כדורי הברזל ה"פוגרד פוליק" או אחד מהם מכיל פניצילין כי אני אלרגית אליו?
    ושאלה נוספת קראתי בספח הנלווה שאין לערבב ויטמין B12 ואת כדורי הברזל, באיזה סדר ממולץ לשתות אותם, והאם צריך הפרשים בינהם?

keren
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. ברזל אינו מכיל פניצילין
    2. אחד בבוקר, אחד בערב - תבחרי מה מתי לפי הת**** של באותו זמן

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה