אני יודעת שקדחתי לכן ביום האחרון מלא.. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אבל עדיין.. השעה 4 וחצי בבוקר ואני עדיין ערה.. לא נרדמת שונאת שונאת שונאת להיות לבד ומפחדת מזה רצח!! חיבוקים? מישהי ערה?
18 תגובות
עמוד 1
עכשיו יותר טוב?
תודה אהובות הרבה יותר טוב
יו איזה קטע היה לנו אזעקה ולא שמעתי בכלל
את מוזמנת להגיע לבית משוגעים שלי.
תודה אהובותיי.. ליבי אני מתה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
טלי - מה קורה באמת עם בעלך?
שולחת לך ים של
ב"ה
המון
תודה יפות שלי אתן באמת באמת ב א מ ת מקסימות! הוא במשפט - כרגע! אני בשיא הלחץ של החיים יש לי זרמים ברגליים בידיים הכללל סטרס רצחח
את מוזמנת אליי יש חדר ריק ואני לפעמים לבד כי בעלי נוסע.
איזה מלכה את!!! איזה כיף לראות את האכפתיות הזו.. פשוט חבורה של בנות מדהימות כולכן..
טלושקה אני באר שבעית ואני עד 17:00 בבית עם הילדים את מוזמנת!!!! ואני רצינית! הילדים ואני נשמח לחברה! כל בוקר אני אומרת תודה לאל על המתנה הנפלאה שהוא נתן לי
יפה שלי אני מקווה שעכשיו הרבה יותר טוב. הצלחת להרדם?
מאמי מקווה שהכל יסתדר, ותרגישי הרבה יותר טוב. אה- ולי כבר נמאס להזמין!! אז פשוט תגיעי.
בנות תודה לצערי האריכו לו את המעצר עד יום שישי ובבוקר יהיה שוב משפט לא יודעת מה להגיד לכן עוד יומיים מורטי עצבים כאלו מההתחלה מה יש לעשות רק לזרום עם המצב.. תודה לכן אוהבת אתכן
מאמי קבלי המון חיבוקים. על מה כתב האישום? יש לך עו"ד?
אין עדיין כתב אישום מאמי, הם מחזיקים אותו כדי לעכב אותו עד שבית המשפט יסיים לבדוק את התיק כמו שצריך :\ בעע עליהם.. כן אהובה תודה