בעיית שליטה קשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    רציתי לחלוק איתכן משהו שמאוד מפריע לי ולשמוע את דעתכן הכנה בעניין, כי אני לא אובייקטיבית... ולא, זה לא קשור להריון! קחו בחשבון...

אז ככה:
    יש לי בעיית שליטה קשה, שמתבטאת בעיקר במטבח - אני מסדרת את הדברים שם לבד, כי ככה אני יודעת מה נמצא ואיפה, ולא מרשה לבעלי לגעת בכלום ולא לשנות לי את המיקום של הדברים כי אחר כך אני פשוט לא מוצאת כלום!

אבל בעלולי הוא איש דעתן, ואם משהו עקץ אותו אז הלך עליו... מדי פעם הוא פשוט משתלט לי על המטבח ומתחיל להעיף דברים! הוא מתעצבן וזורק כל מיני קופסאות שאני משתמשת בהם לאוכל, משנה לי את המיקום של הדברים כי ככה זה נראה לו נוח, וכאלה...

ושתבינו - אני לא מהאוגרות! יש לי במטבח רק את מה שאני צריכה! נכון שעם הזמן הדברים מצטברים, אבל אני נהנית יותר ממנו לזררררוווק אותם קיבינימט כשאני חוטפת את הקריזה המתאימה! זה הכי כיף בעולם!
14 תגובות
עמוד 1
  • קראתי בעיון רב ומה שיש לי להגיד זה רק:
    הורמונים!!! בנאדם!!!

• לאאא חמודה,

זה!
    לא!
    הורמונים!!!

זה היה ככה מאז ומתמיד, אני הבהרתי לו את העניין מהתחלה!!!

ולא, הוא מעורב במטבח רק בשטיפת כלים וזריקת זבל... לא מכין אוכל כי הוא לא יודע ואני לא מלמדת אותו כי עוד פעם -

זו הטריטוריה שליייי!!!!!

• אוקי אוקי אוקי רגע,
    מזה טריטוריה שלך? תני לו גם לפנק, להכין אוכל, משהו...
    חבל.
    אמא שלי לא נתנה לאבא שלי לעשות כלום והיום, עם 4 ילדים,
    היא עושה הכל!
    מתחננת שיכין אוכל (הוא תותח אבל זה הרגל שהוא המלך)

את חייבת לשחרר קצת לדעתי...
    מקסימום אח"כ תעשי קצת סדר מה קרה

• שירוששש, העצות שלך שוות זהב, אבל אין לי סבלנו תללמד אותו להכין אוכללל!!!!
    אני המורה הכי גרועה וחסרת סבלנות שראית בחייך!!!

ואיך אפשר "לשחרר קצת" כשבן אדם חוטף קריזה, מפרק לי את המטבח, ולכל התנגדות שלי צועק שמעצבן אותו ונמאס לו והוא יעשה ככה וזהו???

אני לא מצליחה לסביר לו דבר!!! זה הופך לריבים מכוערים עם צרחות עד השמיים שהוא שונא הכי בעולם ונגמר בדמעות שלי ובהיסטריה אליה אני נכנסת מרוב חוסר אונים!!!!

והוא עוד מרגיע אותי אבל לא מבין למה אני בכלל מתעצבנתתת!!!

• אז מה הוא מסדר אם הוא לא משתמש ?!!?!!?
    איזה מצחיק הוא
  • בובה, זה באמת מרגיז
    כי חשוב במטבח שהכל יהיה נגיש ולדעת איפה כל דבר
    זה יכול לחרפן שלא יודעים!
    אבל תנסי להעריך את המאמצים של בעלך
    אני חושבת שהוא מנסה לעזור ולא יודע איך
    תנתבי אותו לדברים החשובים..

• מזה הדברים שלך?

• מיצי, הוא מסדר כי ככה פתאום נראה לו נכון, מבלי להתחשב שיש לחלוק את זה עם מישהו אחר שדעתו יכולה להיות שונה...
    וחוץ מזה נראה לי שהוא פשוט מנסה לדבר משהו אחר, אצלו בראש, למשל, רק על חשבון הדברים שלי
  • אני מסכימה עם מיטל.
    אני אומרת - תבחרי את ה"מלחמות" שלך.

מההודעות שלך נראה כאילו על כל "שטות" את מתפוצצת על בעלך ועושה לו סצנה שלמה.
    נראה לי שאם הייתי הוא - היה לי ממש לא כיף.
    אני כמובן לא מכירה את ההתנהלות, ולרוב את מתארת מן הסתם את הצד שלך - אני כותבת לך רק את הרושם שלי מההודעות שלך.

אני יודעת מנסיונו של בעלי, שגם לאדם הכי סבלני עלי אדמות יש קו אדום, וכשהוא נחצה, הוא פשוט קם ועזב.
    את לא רוצה להגיע לשם, נכון?
    אם כך, קחי את היחסים שלכם בידיים, ותתחילי להשקיע בהם ולטפח אותם, ולא להיטפל ל"קטנות".

גם אני מתעצבנת כשבעלי כל יום מוריד את החולצה שלו בסלון ומשאיר אותה שם שהגמדים (=אני) ייקחו וישימו בסל הכביסה, אמממה - אני לא אומרת כלום. למה? כי לא שווה לי לריב איתו על השטות הזאת.

מקווה שלא תכעסי או תעלבי מההודעה.
    אני רק מנסה לעורר אותך קצת ולנסות לשים לך דברים בפרופורציה

• אני מסכימה עם אלינור.
    שיהיה לך כוח!
  • שניכם צריכים למצוא את המקום באמצע שבו תתפשרו, הרעיון של מיצי דווקא לא רע
  • אלינור ומאיה - אני לא נעלבת, להפך רציתי לשמוע מה יש לאנשים להגיד, גם אם זה לא נעים...
    אבל בעלי, גם בלי כוונה, פוגע לי במשהו שמאוד חשוב לי אישית - אישזהו משהו שאני רוצה שיהיה לי קבוע, שלי, אפילו פרטי אפשר להגיד... איך לא להיפגע מזה?
    זה כמו שהבעל שלך פתאום יבוא ויהפוך לך את כל הבגדים בארון בטענה שלא טוב איך שסידרת אותם והוא יודע פתאום יותר טוב איך הבגדים שלכן צריכים להיות מסודרים... לא נראה קצת מוזר ומרגיז?
    אם אני אשתוק זה יצא אליו בדרך אחרת...
    עוד פעם - זה משהו מאוד חשוב לי - לא היו לי הרבה דברים בחיים שהיו בשליטתי ויכולתי לעשות איתם משהו, וכשכבר יש ומישהו פתאום חודד לשם - זה פוגע.

• אבל שמתן לב שהוא עושה את כל מה שהיא מתלוננת עליו כשהוא בהתקף קריזה?
    כשהוא מתחיל להתעצבן?
    איך זה?

אפשר לסדר כי בא לו לסדר, ואפשר לקום בוקר אחד לקבל מכת חשמל בראש
    להתעצבן על העולם ולזרוק קופסאות מהבית כי לפי דעתו לא צריך.
    מבחינתו לא צריך את כל המטבח הוא לא משתמש בו.
    ולפרוק תסכולים וכעסים גם על קופסאות של הטמפונים שלה, מה אכפת לו מה זה.

כל הודעה של דיבור עליו,כזה של תלונות הוא מופיע בתוך ההתקף עצבים של עצמו
    ממש מזכיר לי את עצמי!
    אז היא בטוח מוותרת בדברים שבסדר לא חשוב.
    אבל פתאום זה מגיע למקום שהסדר הקיים בו זה מה שעושה לה סדר ונעים בפנים. בנפש.
    זה המקום הפרטי שלה. שם כן צריך לשים קו אדום. איפה שלה איפה שלו.
    בשאר הדברים אפשר כן לוותר, אבל עדיין צריך לטפל בהתקפי כעס האלה...
    זה ממש לא נעים, בעלי מספר לי עד כמה זה לא נעים
    רק שלי מוותרים בבית. אבל אולי זה כי אני גרועה ממנו
  • תקשיבי מאמי לפי דעתי את באמת רבה איתו על כל שטות כמו שאלינור אמרה..
    קחי הכל בפרופורציה תהי איתו יותר עדינה.. לא שווה לריב על כל שטות.
    אני ביום לפחות 3 פעמים היתי מסדרת את הארון של בעלי ותאמיני כמה שאני הייתי מתעצבנת עליו וצועקת עליו שום דבר לא היה עוזר..
    עד שיום אחד ממש כבר התפרצתי עליו ואמרתי לו חד וחלק פעם הבאה אתה מסדר את ארון בגדים שלך ואני את שלי (הוא לא יודע בכלל לקפל) אז תחשוב פעמיים לפני שאתה עושה בלאגן בבגדים. הוא בא מעבודה מוריד חולצה זורק על הכסא אז בסדר לא קרה שום דבר אני שמה בסל כביסה,, יש מצבים שהוא מוריד נעליים בחדר שינה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה