היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז לכל מי שיודעת במה מדובר מחר כנראה נדע מה קורה... דיברתי עם אמא שלי והיא אמרה שהיא מוכנה לחתום עליו שיהיה אצלה עד הסיום של כל ההליכים במקום במעצר המסריח הזה.. אני כל כך מקווה שהשופטת תאשר!! בנות אני כל כך לחוצה ומתרגשת .. לא שמעתי מבעלי שלושה ימים, בחיים לא היה מצב ששלושה ימים לא התראינו, שלא נדבר על לא ליצור קשר שזה הדבר הכי בסיסי! אין לי מושג באיזה מצב הוא או מה הוא מרגיש וחושב אני רק יכולה לתאר לעצמי.. אני ממש מקיאה מההתרגשות ומהסטרס
15 תגובות
עמוד 1
יש לכם עורך דין?
בובי כמו שאמרתי לך אני בטוחה בטוחה בטוחה שמחר הכל יסתדר אהובה! חייב להסתדר בע"ה!!! אני מתפללת בשבילכם
גולי כן מאמי , המשפחה שלו לקחה מישהו שהם מכירים ושירו'ש אהובתי אני פשוט אוהבת אותך!!!! תודה רבה בובי קטנה שלי!
אפילו שאני לא יודעת במה מדובר, מאחלת לכם רק בשורות טובות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיצו'ששש... את פשוט מלכההההה....
ויוליה תודה רבה מאמי
בעז,ה בשורות טובות ממי
בובי את תיראי שבע"ה מחר הכל יסתדר
מקווה שהכל ייסתדר מחר
מה קרה יפה שלי?
מקווה שהכל יסתדר
תודה לכולן.. זה עוד חצי שעה אני כוססת ציפורניים פה!!!! יאבאל'ה!!