היי בנות! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן מכירות אותי אבל כרגע אני רוצה להיות חסויה בגלל שאני לא בטוחה במה שעובר עלי ואשמח לעזרתכן ....אז ככה אני ובעלי מנסים להיכנס להריון אומנם זה רק החודש הראשון, קיימנו יחסים בדיוק בימים של הביוץ זה אני יודעת בוודאות. אז ככה קודם כל מאתמול אני עם בחילות ושילשולים ואפילו הקאתי בערב אני לא יודעת מה לחשוב אם זה הריון או סתם וירוס...היום בדיוק אני אמורה לקבל מחזור והוא ממש סדיר מגיע כמו שעון (ביינתים לא קיבלתי) אני גם מרגישה ממש עייפות וכאבי גב...מה אתן אומרות יש סיכוי או לא להשלות את עצמי? בהריון הקודם בכלל לא היו לי שילשולים ובחילות ממש מעט לא כמו עכשיו...גם המצב רוח שלי על הפנים!
18 תגובות
עמוד 1
  • קדימה לעשות בדיקה... למה את מחכה???
  • אני לא רוצה למהר ולהתאכזב כי גם מה שרק היום אני אמורה לקבל מחזור אז יש מצב שממילא יופיע קו אחד גם אם יש הריון לא?
  • אם את בהריון ובייצת לפני שבועיים בדיקת הריון אמורה כבר לצאת חיובית

אבל אם את רוצה לחכות עוד אז סבבה, את בטוחה שתצליחי להשאר במתח?!?!?
  • שיהיה בהצלחה
  • לי זה נשמע כמו וירוס שנפל עלייך לא בזמן...
  • אוף אני מפחדת מהתוצאה! יש לי ילד/ה ממש קטנ/ה בבית ופתאום שיש חשש שאני באמת בהריון עולים פחדים לא חשבתי שזה יכול לקרות על החודש הראשון אני אחכה עוד יומיים ואעשה בדיקה...
  • את יודעת, מישהי בעבודה אמרה לי פעם: "לילדים אף פעם זה זמן לא מתאים..." והיא בעצמה משכה עד גיל שלושים ומשהו, עשתה חיים ורק אז הביאה ילדים.
    מה שלא יהיה - הכל בא כי היה צריך לבוא.
    אז ברור מאוד שמפחשים - אני בעצמי חוטפת חררה כשחושבת על המצב בו אני מוצאת את עצמי בהריון עם פעוטה על הידיים... אבל יש לך זמן להתרגל למחשבה הזאת
  • אין לי מושג, יכול להיות שזה באמת מבשר על הריון ויכול להיות שנפלת על וירוס הקאות ושלשולים ששמעתי שחוגג עכשיו
    ככה או אחרת, הייתי מחכה עוד כמה ימים לאיחור ממשי ורק אז עושה בדיקת הריון.
    מאחלת לך שתקבלי את הבשורות שאת מייחלת להן

מגוון חמות=מגוון בעיות
    חמותמעצבנות
  • תודה בנות אולי עוד משיהי יודעת?
  • טוב אי אפשר לדעת
    או וירוס או הריון...
    שיהיה בהצלחה!

אני במקומך כבר הייתי עושה בדיקה חחחח

• מיכל אני מעדיפה לחכות קצת, היום אני אמורה לקבל נראה אם אקבל או לא ואז אחליט...
  • תחכי ליום ראשון ותעשי בדיקה
    בהצלחה
  • אנחנו בדיוק באותו מצב רק שלי אין את כל התופעות לוואי שרשמת.
    מחזיקה אצבעות לשתינו.. הלוואי
  • גם אני חושבת שעדיף לחכות עוד קצת ולראות שבאמת יש איחור...
    מחזיקה לך אצבעות!
  • תלכי לאיחור של יומיים, זה הכי בטוח
  • תחכי עד יום ראשון ותעשי בדיקה

• תודה בנות הוא עדין מאחר מחר אלך לקנות בדיקה ואעדכן
  • בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה