אני משתגעתתתתתתתתתתת!! ה'!!! עדכון מהבוקר!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז קיבלנו עוד הארכה!! לא ייאמן כמה שהמדינה שלנו מטומטמת!!!!!!! בנאדם כל כך טוב , נשוי, עם תינוק בבית שהוא עוזר לטפל בו לא קצת מחזיקים עצור במשך כל כך הרבה זמן בגלל "מסוכנות"?! ואין להם אפילו הוכחות למסוכנות הזאתי!! אין להם!!!!!!!! איך אפשר להגיד על בנאדם כמו בעלי "מסוכן"?! השופטת הזאת... פשוט לא יאומן כמה רוע לב!! הלוואי ויכלתי לפרט יותר... אני כבר לא אבקש שתחזיקו לי אצבעות ליום ראשון, כי אני כבר די מיואשת ודי בטוחה שהסיפור הזה לא הולך להגמר בזמן הקרוב לצערי
8 תגובות
עמוד 1
מאמוש אני בכל זאת אחזיק לך אצבעות שההכל יגמר ויהיה מאחוריכם
אין לי מילים
אוף אוףףף.. :( אני לא מפסיקה לבכות כבר יומיים... סיוט תאמינו לי בנות לא מאחלת את זה לשונאים שלי