ירידה במשקל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, רציתי לדעת האם ירידה במשקל בחודש שישי עלולה לפגוע בעובר? את ההריון התחלתי 51 קילו, בשבוע 21 עברתי סקירה מורחבת בה הכל היה בסדר ואפילו העובר היה גדול ב5 ימים מהשבוע המקורי , לפני שבועיים שקלתי 57 ועכשיו שבוע 26 ירדתי כמעט קילו. לא שיניתי הרגלי אכילה אבל התיאבון קצת ירד.... אומרים כי מחודש שישי מתחילים את העלייה הרצינית ואני יורדת.... האם זה בסדר? האם בכל הריון יש תקופות של עליות וירידות במשקל? האם זה מצביע משהו על התפתחות העובר? דרך אגב אחרי המורחבת הרופא אמר לי שעד חודש 8 אני לא צריכה אולטראסאונד כי הכל בסדר. האם לאור הירידה אני צריכה לבקש אולטראסאונד שיבדקו אם העובר גודל? תודה מראש.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בהנחה שהכל תקין עם ההריון ושאת מרגישה טוב - אין משמעות לירידה של 1 ק"ג במשקל. כדאי לבדוק את הדיאטה שלך, לוודא כי היא בריאה,נכונה ומאוזנת ואם אכן יש ירידה משמעותית בתאבון לבדוק מדוע זה קרה. חוצמזה, כדאי לחזור על הערכת המשקל.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה