מה כבר עשיתי..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני יומיים חבר של בעלי פרץ לי את האייפון והוריד לי תוכנות שאני אוכל להוריד אפילקציות בחינם.. אז אני ניסיתי להוריד משחקים ושירים ולא הצלחתי..
    אז היום הייתי אצל ההורים שלי וגם אחי היה (הוא מביון בפלאפונים וגם לו יש אייפון)
    אז אמרתי לו שחבר של בעלי פרץ את אייפון אבל הוא לא הסביר איך להוריד שירים ומשחקים.. רציתי שאחי יסביר לי... אז פתאום הוא התחיל לצרוח עליי ליד כולם ואמר לי.. אסור לך לפרוץ את אייפון כי זה לא על השם שלך (זה על השם של החברה איפה שאבא שלי עובד) אז אם אני מתקשרת לסלקום הם לא יכולים לתת לי שום מידע אלא רק אם הם יוצרים קשר עם הבעל החברה והוא מאשר...
    הוא ממש התפרץ עליי וצעק עליי את יכולה להוריד תוכנות בלי לפרוץ ואסור היה לך לפרוץ ואם סלקום תעלה עליי אז אבא שלי יצטרך לשלום 3 אלף

11 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה ולא מתמצאת...
    אבל.....
    נגיד וזה מה שיקרה, אז אבא שלך (או את) תצטרכו לשלם על הפלאפון...
    קחי הכל בפרופורציות... זה לא עניין של חיים ומוות, כולם בריאים ושלמים...
  • לא פרצתי
    יש לי אייפון עם אפס תקלות
    ובכל מקרה ממש מעניין את השירות תיקונים בסלקום אם האייפון פרוץ או לא..
    מרבית האייפונים פרוצים
    ומה שאחיך אמר נראה לי הכי לא קשור למציאות
  • תירגעי, תנשמי עמוק. אפשר לבטל פריצה. גיסי פרץ לי ואח״כ ביטל את הפריצה. תבקשי מחבר של בעלך שיבטל
  • ג'יני ברור שהכי חשוב שכולם בריאים ושלמים.
    הבעיה איך שהוא דיבר עליי אני לא רוצה לגרום בעות לאבא שלי.
    גולי זה גם מה שאני חושבתי שזה לא מעניין את השירות אבל לי הוא אמר ההפף.
    שימרית לא ידעתי שאפשר לבטל.. אני אבקש מחבר של בעלי.
    תודה בנות

• מה את עושה עכשיו?
    מביאה לאח שלך כאפה מצלצלת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    סליחה אבל אח שלך מה זה דרמה קווין חבל על הזמן
    שילך לרקד באיזה מחזמר ללסביות.
    ככה הוא מתנהג לאחותו?
    כולה אייפון
    וב. לא יהיו בעיות לאבא שלך בכלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
    חבר של בעלך יבוא יסביר לך איך עושים ומה עושים. את ממש לא צריכה את סלקום שיסבירו לך..........
    אם את לא זורקת את האיפון שלך לאסלה אין סיבה שיהרס. גם ככה בלי ביטוח, אז זה לא משנה אם זה פרוץ או לא.

תרגעי. הכל בסדר.
  • מיצי אני פשוט חולה עלייך

• אני רק רוצה להגיד שזה באמת נכון שחברות הסלולר מסירות את האחריות שלהן כשהן מגלות שהמכשיר פרוץ אבל מפה ועד לצרוח עלייך הדרך ארוכה. מזל שהוא לא האשים אותך בהתחמשות הגרעין של אירן או ברעב באפריקה
  • אני עובדת בחברת סלולר ואף אחד לא מסיר אחריות אם פרצת את המכשיר! את יכולה להרגע ואפילו להשאיר את הפריצה. אם חלילה תהיה תקלה תשלחי אותו לתיקון והם לא יגידו מילה
  • חחחח איזה תגובות מצחיקות ... שמרית ומיצי - הרגתן אותי.
    גם לבעלי יש אייפון ואנחנו לא מתכוונים לפרוץ... הכי טוב ככה...

• דיברתי עכשיו עם אחי ושאלתי אותו אם אני יכולה לבטל את הפריצה.. והוא אמר שהוא יברר את זה..ואם כן הוא יבטל את הפריצה.. ושאלתי אותו אם ימחק לי כל אפילקציות שאני מורידה ואמר שלא בטוח שימחק..
    תודה על התגובות בנות

• וואיייי וואיייי אם זה היה אח שלי הייתי €£¥€*>
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה