התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ערן.
    בהמשך לשאלתי ששאלתי אותך לגבי מוקד אקוגני בחדר ימין של העובר שראו אצלי בסקירת מערכות מורחבת (כל שאר הבדיקות עד היום תקינות לחלוטין חלבון עוברי שקיפות עורפית בדיקות גנטיות וסקירה ראשונה) הצעת לי לגשת לרופא הנשים שלי אך משום מה הרופא לא נראה מוטרד ושלח אותי לעשות רק יעוץ גנטי ואמר שההחלטה בידיים שלי לגבי מי שפיר והפלה אם החליט. אני לא מבינה ולא יודעת מה אני אמורה לעשות אני רק בת 23 הריון ראשון אני לא יודעת מה ההשלחות ומה זה אומר. יש לציין שהרופא שערך לי את הסקירה אמר לי שזה ממצא שכיח ואם בעוד חודש זה לא יופיע באולטרסאונד אז הכל בסדר אבל רופא הנשים שלי אמר שכל עוד זה הופיע גם אם זה יעלם זה לא אומר שזה לא קיים. האם זה נכון? מה אתה מציע לי לעשות למי כן להקשיב? מה היית ממליץ? אתה גם אמרת לי שאולי הוא יציע אקו לב אך הוא פסל את זה ישר.

אשמח אם תעזור לי בנושא. זה חשוב לי ומטריד אותי מאוד.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. מציע לעשות אקו לב
    2. תוספת הסיכון לתסמונת דאון בנוכחות מוקד אקוגני, היא נמוכה עד לא קיימת. לכן כממצא יחיד אין הכרח לעשות דיקור מי שפיר, ברור שההחלטה האם לעשות זאת היא בסוף שלך. מציע כי שתמעי את כלל הנתונים מהייעוץ הגנטי ולאחרין תוכלי להחליט.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה