התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האמת שרציתי להתייעץ איתכן לגבי 2 חברות שלי שנורא נפגעתי מהיחס שלהן בעקבות המקרה שעברנו....
    לאחת מהן שלחתי הודעה בפייסבוק שבוע בערך אחרי שקרה המקרה שאני לא מוצאת את כוחות הנפש לדבר כרגע ולכן אני מעדכנת אותה בפייסבוק מה קרה.....
    הייתי בטוחה שהיא תתקשר מיד אבל זה לקח לה שבוע... אוקי מילא זה אבל מאז כבר יותר מ- 3 שבועות היא לא טרחה להרים טלפון לשאול איך אני מרגישה....
    את יודעת שאיבדתי תינוק מיד אחרי לידה את לא יכולה לגלות רגישות , להיות חברה אמיתית ולתמוך? את מתארת לעצמך מה אני עוברת כל יום? הרי את החלק הקשה של השיחה הראשונית כבר עשינו , כל מה שנשאר לך זה רק לברר מה קורה איתי... אפילו אל תדברי על הנושא השה תתענייני מה עם מעיין.. מה עם הבעל... וכו'..
    סיפור דומה עם עוד חברה, ודווקא ממנה הייתי מצפה ליותר תמיכה, כי לפני שנה שאבא שלה נפטר לא ירדתי לה מהקוים.. אמרתי לה כל מה שאת צריכה, ואם את רוצה לדבר וכו'... וממש לא ציפיתי משתיהן לכזאת סטירה...
    בעלי אומר שלי שיש כאלה שלא יודעים "איך לאכול" את הארוע שעברנו.. אבל אני חושבת שאם זו חברה טובה היא יכולה להתעלות על חוסר הנעימות ולתמוך..........
    מה דעתכן בנושא? הייתן מתקשרות אליהן ואומרות להן משהו בעניין?
17 תגובות
עמוד 1
  • לא
  • אני לגמרי מסכימה איתך.
    חברה זה לא רק לזמנים הטובים אלא גם לפחות טובים.. ואם הן לא שם כדי לתת לך את התמיכה שאת זקוקה לה את יכולה לשמוח עכשיו ולדעת בדיוק עם מי יש לך עסק..

• גם לי היו כמה חברות שלקח להן זמן עד שדיברו איתי אחרי ארבל. לא עשיתי מזה עניין ואחרי זמן מסוים הן אמרו לי שפשוט לא ידעו איך לעזור לי ומה להגיד. עכשיו הקשר חזר להיות רגיל, אנחנו מדברות על ארבל בחופשיות וכל האי נעימות עברה.
  • אני לא תמיד יודעת מה להגיד במקאים כאלה כי נדמה ששום דבר לא יעזור והכל סתם מילים.
    זאת הסיבה למשל שהרבה פעמים קשה לי להגיב לשרשורים של שמרית
  • ג׳נג׳ן צודקת

אני לא חושבת שזה נובע מחוסר אכפתיות אלא מתוך אי ידיעה מה להגיד ואיך להתנהג.
  • מאמי, אני לא יודעת אם יש לכעוס עליהן... כי יש פעמים שאנששים מרגישים אי נעימות ולא יודעים איך ומה בדיוק להגיד....
    כמובן שזה עדיין לא בסדר כי אנחנו עדיין צריכות אותן, וזה לא הן במרכז כרגע והן לא אלה שצריכות עזרה כרגע, אבל אולי אין להן מסוגלות נפשית? זה לא הופך את זה לבסדר אבל זה המצב....וכרגע גילית ששתי החברות האלה הן לא חברות לעתות משבר אבל זה לא אומר שצריך לפסול אותןו או לכעוס עליהן...
    מאמי אני לא יודעת מה עברת אבל בכל מקרה אני מאמינה שאת ובעלך חזקים מספיק כדי לעבור את זה ביחד! ואם את צרריכה עזרה בכל דבר אני מאמינה שכל בת בפורום המדהים הזה תשמח לעזור לך!!!
    וכמובן:
  • אני בדיעה של ג'ני ושמרית.
    אני לא יודעת מה להגיד במקרים כאלו.
    אולי הן פשוט פוחדות לפגוע בך עוד יותר ממה שאת פגועה.
  • דעתי בנושא שהן שתי ****

• אם היו עושים לי ככה אז לא הייתי מתפלא כי אני מאז הצבא כל הזמן מתאכזבת מחברות שעשיתי בישבילן המון והייתי בסדר והן לא החזירו לי אותו דבר כי אף אחד לא יתאמץ אפילו...כולן עסוקות רק בחיים שלהן וכשניסיתי להגיד משהו אז עושות את עצמן מסכנות ושאין להן זמן. אין כזה דבר..גם לי מלא בעיות אבל אם אכפת לי מחברה אז אני אמצא זמן ואתקשר ולא משנה מה אבל הרוב לא מוכנים להקריב את זה בשביל אחרים...אני כבר הבנתי את זה מזמן. לא יודעת מה הסיפור עם החברות שלך..אולי זה גם מה שקרה לי עם חברות או שהן באמת לא יודעות מה להגיד לך. אני בכל מקרה לא הייתי עוזבת חברה כשהיא במצב כזה והייתי תומכת.
  • אני יודעת שזה מכאיב מאד
    אבל יש אנשים שלא מסוגלים רגשית להתמודד עם דברים כאלו
    ומעדיפים להתרחק
    בן דוד שלי, שהוא יותר כמו חבר, ויש בנינו קשר מאד קרוב לא היה מסוגל להתקשר אליי אחרי שסבא שלי נפטר
    וזה בן אדם מבוגרהשהיה חולה...
    אני בטוחה שזה לא נגדך פשוט הן רגשית לא יכולות להתמודד עם זה

• אני ממש מסכימה עם ג'ני.
    אני הייתי פוחדת להוסיף לכאב.

אני גם מאלה שלא מתקשרות ליולדת מיד עם הלידה ואל הולכת לבי"ח.
    אני מעדיפה לתת ספייס.

אני לא חושבת שאת צריכה להתאכזב, אלא לקבל את זה שאת אולי היית מגיבה אחרת, אבל הן כנראה חוששת להוסיף לך צער ולכן לא מתקשרות.

• מובן שגם אני הייתי נפגעת במקומך ומצפה יותר מבחורות שאמורות להיות חברות שלי...
    מצד שני אני נוטה להסכים גם עם ג'ני, יש אנשים שלא יודעים מה להגיד בסיטואציות כאלה ולא יודעים איך לתמוך...
    איך להגיב לזה זו כבר החלטה שלך, את יכולה לתת להן ליהנות מהספק ולשאוב את הכוחות מאנשים שכן נמצאים שם בשבילך עכשיו ולהבא לדעת פשוט ששתי הבחורות האלה לא טובות במצבים קשים...
    או שאת כן יכולה לפתוח את הקלפים בפניהן ולהבהיר שהתמיכה שלהן חשובה לך ושהתאכזבת מההתנהלות שלהן...
    אני כן הייתי מעלה את הנושא כי זו אני...
  • חשבתי עלייך אתמול... היית כבר בבית החולים?! אמרו לך מה גרם לזה?!
  • הי
    לא תמיד יודעם מה בדיוק להגיב תביני אותם
  • תודה על התגובות בנות,
    אסתריקה, כן הייית בבי"ח ביום חמישי ואמרו לנו כמה דברים:
    מבנה הלב אמנם היה תקין אבל משהו בתפקוד שלו לא היה רגיל.. חושבים אולי משהו בשריר הלב, אמרו לנו שהתינוק נולד עם כבד שומני (שזה לא מה שגרם למוות), אמרו שיתכן ויש מחלה מטאבולית נדירה זה עדיין בבדיקה, וגם- הכי מעצבן שמצאו לו שטף דם במוח שנוצר מהוואקום אבל זה הדבר היחיד שהם היו מוכנים להתחייב שלא גרם למוות..
    כאילו- חס וחלילה שמשהו שהם עשו גרם למוות, אבל כל השאר לטענתם בהחלט גרמו
    את מבינה איזה עצבים??? שטף דם במוח לא יכול לגרום לתינוק למות? ראבאקקק אולי תודו שיש לכם חלק בזה? כל האחריות עלינו ההורים?
    בכל מקרה אני לא מתכוונת להמשיך לבדוק עם עו"ד ועם עוד רופאים אם מה שנרשם בדו"ח נתיחה נכון והם יש עילה לתביעה.. אין לי כח נפשי כרגע לזה..........
  • מאמי אני לא חושבת שהתעסקות בזה תעשה לך טובב....
  • אני לחלוטין מסכימה עם הגישה שלך
    חבר אמיתי נמדד בשעת קושי, לא בשעה שהכל ורוד ולבבות עפים באויר
    כי אז כולם חכמים גדולים.
    תכלס בשעה שאת הכי זקוקה להם כולם נעלמים.

אני שולחת לך המון חיבוקים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה