אני עצבנית על אנשים שקובעים לי מה לעשות ומתערבים ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הייתה בריתה לאחיינית שלי ואז דודה שלי וגם חמותי התחיל לקדוח על זה שאנחנו צריכים לעשות ילד 3 גם כדי שתצא לנו בת. למרות שכבר הרבה פעמים הם אמרו את זה אחרי שגילינו שיהיה לנו בן שני ואמרנו להם שאנחנו רוצים רק 2 ילדים וזה זכותנו ואף אחד לא יכול לשפוט אותנו או להכריח להביא עוד ילדים. קודם כל מי מבטיח לי שהפעם זו תהיה בת? אף אחד. דבר שני, לא כל האנשים מסוגלים לזה נפשית וכלכלית , אנחנו עשינו לעצמנו חישובים והחלטנו שמספיק לנו 2 ילדים ואז מה שלא תהיה לי בת אף פעם, זה לא קריטי לנו בכלל..הכי חשוב לי שיהיו בריאים ושאנחנו נהיה מסוגלים לתת להם כל מה שיצתרכו בחיים מכל הבחיונות ושגם אנחנו נוכל להנות קצת מהחיים . לא רוצה לחיות בחובות ושהילדים שלי יהיו מקופחים כל הזמן ולא מאושרים וגם אנחנו . אם אני אכנס להריון לא מתוכנן אז ברור שאני לא אפיל ..אבל במתוכנן אנחנו לא רוצים. כרגע....כי אם יקרה נס ויפול אלינו מלא כסף והממשלה גם תתחשב באנשים פה ובאמהות צעירות והמעסיקים יתחילו פתאום להתחשב ..אז אולי.. אבל כמעט ואין סיכוי שזה יקרה. אין לנו כמעט עזרה ומאוד קשה לנו .
9 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מבינה מה את צריכה להצטדק??????
    שימי

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • בעיה שאת אומרת להם איזה משפט כזה שיפסיקו אבל לא עוצר אותם כלום..הם ממשיכים להוכיח לך שאת חייבת וחייבת.
  • אוי תתעלמי מזה
    מי מדבר עכשיו על עוד הריון לפני שילדת בכלל

• נכון, זה גם מעצבן.. אני עדיין לא ילדתי את השני..רועדת פה מפחד שיעבור הכל כמו שצריך ועוד מדברים איתי על הריון שלישי. זה גם בעבודה שתבינו..זה לא רק במשפחה..גם שם משגעים אותי עם המשפט : "לא נורא ,פעם הבאה תצא בת" .
    לפחות אמא שלי ואחי מבינים אותנו כי האחרים לא
  • שיבואו לבית הספר שלי וסיור של דקה יסביר להם שללדת ילד בריא זה לא כזה ברור ומובן
    והרבה מאד יכול להשתבש

• אויי תמיד לאנשים יהיה מה להגיד מה רק 2 ילדים זה לא מספיק תעשו עוד

שיש כמה ילדים אומרים תראו אותם כמה ידלים הם מביאים מאיפה הכוחות והכסף
    כאילו שאנשים מגדלים לנו את הילדים

מאמי את כרגע לא רוצה עוד ילד אז לא את לא חייבת לאף אחד לאף אחד דין וחבשבון ושיצאו לך מהורידים

• צודקת. מהצד ברור קל להגיד לאחרים שיעשו הרבה ילדים..ומי ידאג להם אח"כ? זה לא כזה קל לגדל ילדים ועוד במדינה שלנו. יש גם הורים שנולדים להם ילדים חולים...חס וחלילה לא עלינו כמו בבית ספר שאת עובדת ואז מה? העיקר שתצא בת?
  • חמודה שלי אצלי אותו הסיפור..
    רק הפוך יאללה 3 בן..או מסכן בעלך בטח רצה בן חחחחחח אז זהו שלא בעלי מאושר יהיו לו 2 נסיכות 
  • אירה, כנראה שאני לא היחידה. תשמעי..הבן דוד של בעלי נלדו לו 2 בנות והם חשבו הרבה זמן אם לעשות 3 בתקווה שיצא בן כי אשתו כבר הייתה בת 37 ובסוף החליטו להסתכן ומה את חושבת? יצאה להם בת עוד הפעם. גם אני לא מזמן פגשתי 2 בנות במרפאה..האחת יצאה מאולטראסאונד ואמרה שיהיה לה בן שלישי ובמקום אחר כשחיכיתי בטור ישבה אמא עם תינוק זכר וסיפרה לי שיש לה בבית עוד 3 בנים. זה לא חובה שיקרה ככה אבל בכל זאת יש סיכוי גדול.
    בכל מקרה ..כל זוג לפי שיקולים שלו בוחר כמה ילדים יהיו ולאף אחד אין זכות לקבוע מהצד .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה