אוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרופאת נשים קבעה לי תור רק ל-15.7 ועד אז היה בשבוע 8 פלוס....זה לא הרבה זמן? רציתי לפני ולא היה לה ועד אז אצטרך לחכות בשביל לומר לכן מי אני
7 תגובות
עמוד 1
  • י למוקד בבוקר ותגידי שאת ממש לא מרגישה טוב יכניסו אותך מייד
  • זה בסדר..אל תדאגי..בהריון הראשון לא היה לי טורות לאולטראסאונד ועשיתי אותו בשבוע 9 + ולא קרה כלום.פשוט שרוב הסיכויים שלא יעשו לך וגינלי אלא על הבטן כמו שעשו לי וזה אפילו יותר טוב לך. אם לרופאה שלך אין מכשיר אולטראסאונד בחדר אז תקבעי לך בנתיים טור לאולטראסאונד לתאריכים שאחרי הטור לרופאה ואז כשתבואי אליה היא תתן לך הפניה ותלכי .
  • כמו שאמרו לך תלכי למוקד ויעשו לך אולטרסאונד

• איך למוקד? הרופאה אמרה לי שאני חייבת קודם כל לעשות בדיקת דם ורק אז לבוא אליה זה נכון?
  • את ההפניה לבדיקת דם את יכולה לבקש מרופא משפחה.אני עשיתי ככה עכשיו והיא נתנה לי לא רק בירור הורמון הריון אלה את כל הבדיקות שצריך בבדיקות דם כי שאני לא אלך עוד הפעם בנפרד..את יכולה לבקש את זה גם..מהרופא משפחה ואז את תבואי עם התוצאות לרופאת נשים שלך וישאר לה רק לשלוח אותך לאולטראסאונד.

לא נראה לי שאת יכולה לבוא למוקד שמקבל מקרים דחופים יעשו לך את כל הבדיקות שצריך..מקסימום הם יעשו אולטראסאונד וגם לא נראה לי..כי עדיין לא עשית את הבדיקת דם לגילוי ההריון ומקסימום יעשו רק את הבדיקת דם הזו ואלי אח"כ אולטראסאונד.

בכל מקרה אני לא הייתי הולכת למוקד רק כי אני סקרנית והייתי עושה את מה שיעצתי לך בתגובה הקודמת שלי ובתגובה הזו. אבל זו רק דעתי וזכותך להחליט מה נכון לך..אני לא אקבע לך
  • פרחונית28 צודקת, את כל ההפניות לבדיקות הדם הדרושות את יכולה לקבל מרופא/ת המשפחה שלך
  • לדעתי, לחכות בסבלנות
    ואפילו לשמוח שאז יהיה אפשר לראות דופק ברור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה