נוסעים לצימר + שיתוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• קיבלנו שובר מההורים שלי לשני לילות בצימר, אז קבעתי להשבוע מראשון לשלישי.
    חמותי מורה, אז היא מלמדת ולא יכולה לשמור על בר אז אמא שלי לקחה חופש במיוחד. הכנו הכל: הבאנו מלא צעצועים, חוברת צביעה, אמא שלי קנתה כל מה שבר אוהבת לאכול, כתבתי לו"ז מפורט עם מספרי חירום וכד'... אפילו התארחנו בשבת אצל ההורים שלי כדי להרגיל את בר למקום כמה שיותר. אבל ברגע האמת כשאמרתי לבר: "טוב, ברוש, ביי ביי" בר חייכה לאמא שלי ועשתה לה ביי ביי

7 תגובות
עמוד 1

• את צודקת, ג'ני, באמת היא נשארה לבד עם אמא שלי פעמים ספורות ולא רגילה אליה כמו אל חמותי. חמותי גם יותר מעורבת עם בר כשאנחנו מתארחים אצלה בשבת. אבל אנחנו מתארחים המון אצל ההורים שלי, אז קיוויתי שזה לא יהיה סיפור גדול... אני אתקשר עכשיו להתעניין מה בר עושה.

• מזכיר לי את הפעם הראשונה שנסענו לחופשה זוגית..
  • תהנו ותעשו חיים
  • כולי קנאה...
    אוולין הייתה ישר אומרת לי ביי
    מבחינתה לא לראות אותי שבוע גם..העיקר שהיא עם סבתא:(

דברו איתי בפייסבוק
  • מאמוש..
    זה בהחלט קורע לב, אבל אני בטוחה שבר עושה חיים ושמפנקים אותה!!
    ואני בטוחה שגם אתם נהנים ומבלים!!
    תעשו חיים מותק

• תהני בחופשה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה