טוב שבוע שלם ואיבדתי את מה שקורה בפורום לגמרי - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז מי פה חסויה? כמה חסויות יש? איזה חסויות נחשפו? מי כבר בהריון, מי עדיין בהריון מי כבר אחרי הלידה? מה הולךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך פהההההההההההההההההה?
אני מבקשת להעביר דיווחי שטח להנהלה
6 תגובות
עמוד 1
להלן המצב : 2 חסויות קרציות שלא יתגלו השבוע אף בטטה לא ילדה ואני עדיין בהריון ברוך השם
יש שתי חסויות חדשות... הן חשפו את עצמן בטעות אבל אני פספסתי את זה
לא עוזר לי אני צריכה פירוט מפורט ומדוגם חחחחחח יאללה חסויות תתייצבו פה שאני אדע כמה יש (דרך אגב על אחת עליתי על הבוקר כי היא הכשילה את עצמה אבל אני לא זוכרת איזה מכן זאת היא
איך איך איך תמיד אני מפספסת את הפאדיחות של החסויות????????????
גם אני לא כ"כ ביקרתי כאן.... אז אני גם לא בעניינים....
חחחחחחחחחחח אכן כן עשיתי פאשלה פעמיים אבל ניצלתי! (נראה לי ) אז כן אני אחת החסויות ואני מאושרת