היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ערב טוב, בשבוע שעבר כאמור עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית. לפי מחשבון הריון שבאתר הייתי אמורה להיות שהוע 5+ כמה ימים. אז החלו הפרשות חומות. מפה לשם ומבלי לחפור יותר מידי בדיקת דם יצאה גבוה מ 1,000. ביום חמישי הגעתי היסטרית לרופאה. היא עשתה לי אולטרסאונד וראתה שק הריון שמתאים לשבוע רביעי + כמה ימים. השק אגב היה בחלק מאוד קטן לא מעוגל לגמרי, היא ראתה גם מקור דימום ברחם שלא בהכרח אומר כלום. שלחה אותי לבצע בדיקת בטא ביום ראשון ושלישי בנוסף ציידה אותי בכדורים ואגינאליים של אןטרוגסטן. ועכשיו השאלה: האם הכדור ההורמנאלי הזה יכול להשפיע על הבטא? מבדיקת בטא שערכת היום יש לי 29,327 שאכן מבפר שאינו תואם לכלום, ייתכן והמס׳ הגבוה נוצר מהשימוש בכדורים. אני כמובן מקווה שהבטא יעלה אבל גם אז אני חוששת שגיל הריון האולטרבאונד לא יהיה תואם את המציאות. אשמח לקבל תשובה באם מישהי אכן מכירה את הכדורים. זה משגע אותי אני כל היום חושבת על ההריון, בעבודה אני לא מרוכזת בכלום וגם עם הילדים אני לא מפוקסת. כבר לא משנה לי כן הריון או לא וההמתנה הזו והחוסר יכולת לגעת אם הכל תקין או לא היא זו שמטריפה אותי. לילה טוב ושוב תודה! קרן
1 תגובות
עמוד 1
אוטרוגסטן זה פרוגסטרון. בבדיקת דם בודקים בטא. אלו שני הורמונים שונים. אין מצב שהאוטרגסטן השפיע על בטא