היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
11 ימים אחרי לידה, עוד לא היה לי זמן אפילו לרשום סיפור לידה, רק לציין שהיא היתה מאוד קשה יותר מ40 שעות..... יום אחרי הלידה חיברו אותי לקטטר, השתחררתי רק אחרי שבוע מהלידה מבית חולים ושחררו אותי עם הקטטר כי אני עדיין לא הצלחתי לעשות שתן עצמאית ההתמודדות קשה מאוד אמא שלי ובעלי עוזרים מאוד, יש לי תור להוציא את הקטטר רק יום ראשון בבית חולים... עכשיו אני בבית, לא יכולה לצאת ממנו, מתה מכאבים.... אמרו בבית חולים שיש שם בצקת באזור וזה שכיח אבל ואו 11 יום עם קטטר זה סיוט!
2 תגובות
עמוד 1
ב"ה
אויש מתוקה!! לא נעים ,גם אני אחרי הלידה הראשונה הייתי מחוברת לקטטר, אבל סה"כ יומיים ואחרי הצלחתי לעשות פיפי
קודם כל מזל טוב נשמע לא פשוט בכלל,. אני ממש מקווה שיעבור במהירו ותצליחי לבד. שיהיה המון מזל טוב וכמובן המון בריאות