עזרה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מזה חצי שנה נשואה מנסה להכנס להריון ..בחודשיים האחרונים מחזור כל 27 יום .מחזור אחרון ב31.5 זאת אומרת היום היתי צריכה לקבל ...מיום שישי לפניי חמישה ימים התחילו כתמים חומים ומדי פעם דם בניגוב ..בד״כ מופיעים לי כתמים לפני המחזור אבל יומיים לפני לכל היותר וכבר ביום השני או השלישי מגיעה המחזור עצמו.השאלה שלי היא אם יש סיכוי שזו השתרשות ?יש לציין שעברתי ביום ראשון השבוע אולטרסאונד אגן קטן בגישה ווגינלית שם נמסר כי הכל תקין כמו גם תרבית שתן ובדיקת שתן כללית ובדיקת גלוקוז כולן תקינות .העניין הוא שהכתמים התחילו לפניי האולטרסאונד ואם הביוץ אכן התרחש ביום ה13 או ה14 אז הכתמים החלו כ8 ,9 ימים אחריי הביוץ .אין לי כאבי בטן כמו לפני מחזור ,כשבד״כ אני ממש סובלת ונוטלת לפחות 3 אדוויל ביומיים הראשונים להעלים את הכאבים ..יש לי תכיפות למתן שתן גבוהה מהרגיל ..אני יכולה לצאת מהשירותים וכעבור רבע שעה להכנס שוב.אני מפחדת להתאכזב כי בחצי שנה האחרונה כל הפעמים שזיהיתי את ההפרשה שדומה לחלבון של ביצה זה היה ב7 ימים נקיים בערך יומיים לפניי הטבילה השאלה היא ממתי מתרחש הביוץ או עד מתי הוא תקף מרגע שרואים את ההפרשה הזו ?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הביוץ בדרך כלל מתרחש באמצע המחזור, כשבועיים לפני הופעת הווסת.
    אינני יודע אם זו השתרשות או לא - יכול להיות שכן ויכול להיות שלא
    אפשר לעשות בדיקת הריון בכדי לדעת האם את בהריון, ולא הלשתמך על סימנים עקיפים שמידת הניבוי והאמינות של בהבט של כן או לא הריון הם מאוד נמוכים

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה