דבר שהרתיח אותי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!
    אני חייבת לדעת אם גם בקופת חולים שלכן התחילו לסנן שיחות בתירוץ שיש להם לחץ ואפשר לקבוע תור גם באינטרנט!
    אם אני לא שולטת כלכך באינטרנט?! לא ברור לי מה זה המנהג החדש הזה..
    זה קורה גם אצלכן?

אורטל
5 תגובות
עמוד 1
  • לקראת החופש יש המון רופאים שיוצאים לחופש. אולי בגלל זה?
  • נכון זה באמת מעצבן.
    אני חובבת מחשב ושולטת בו אבל אני חושבת על כאלה שלא.. מה הם יעשו?

ובכלל השיטה הישנה והישירה תמיד עדיפה... מישהו אמיתי לקבוע אצלו תור ולא מכונה.

מה הם עונים שאת אומרת שאת לא יודעת? או שאין לך מחשב? או יותר מכך.. תגידי שאת לא יודעת עברית.... וזהו....

• לי זה ממש נוח דווקא
    אם את במכבי אני יכולה לעזור לך
    את רואה את התאריכים הפנויים והשעות ונחסך ממך המון זמן לחכות בטלפון וכו׳
  • אם יש אנשים שזה נוח להם מה טוב, אבל אי אפשר להכריח את אלה שלא מבינים באינטרנט והכי קל ונוח להם זה לקבוע בטלפון..

אורטל
  • אוי תשמעי זה יכול להטריף אותי! היום חיכיתי למעלה מרבע שעה על הקו עד שיענו לי (לא התקשרתי למוקד אלא ישירות לקופה כי זה רופא שיניים ודרך המוקד אי אפשר לקבוע תור אליו- עוד משהו מטומטם) ואז הפקידה המקסימה שעונה לי אומרת שיש לה תור רק באוקטובר אחרי החגים!!!! זה נשמע לכן הגיוני??? אני אחכה שלושה חודשים לתור?? אמרתי לה שזה דחוף והיא בתמורה עונה- "אם את מצליחה לדבר אז הכל בסדר" חוצפה כזו מזמן לא שמעתי. ואורטל כנראה שזה בכל קופות החולים, אחרת איך גם תסבירי את הפוסט הזה- "להגדיר את עצמנו מחדש" שמדבר בדיוק על אותו נושא??? הפוסט
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה