אני בוכה :( :( :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

אוווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

18 תגובות
עמוד 1

• הפרשות מהעניים קשורות לצינון, רק צריך לוודא שזה לא יתישב שם חיידק בעקבות ההפרשות. אני בטוחה שהרופא יסביר לכם איך לנקות את זה.

מחזיקה לכם אצבעות לבריאות ושנת לילה שקטה.

בלה בייבי המשווקת הרשמית של מוצרי Kids Line בישראל.
    בלעדי באתר- תיקי החתלה אופנתיים.
    www.bellababy.co.il
    או בפייסבוק:
    http://www.facebook.com/bella4baby
  • שירגיש טוב במהרה!!
  • שירגיש טוב

• ההפרשות מהעיניים זה מהצינון - לנקות עם צמר גפן רטוב במים חמימים לכיוון האף, עם כל חתיכה מנקים פעם אחת וזורקים. ניתן לקנות גם מגבונים לעיניים.

תכניסי מתחת למזרן שלו מגבת מגולגלת איפה שהראש כדי שיהיה שיפוע קל, זה יעזור לו עם הנשימה.

את יכולה לשים טיפות איקליפטוס בפינה של הסדין - זה יכול לעזור טיפה.

תרגישו טוב
  • הכל יהיה בסדר!!!

• שירגיש טוב הפשוש

• המגבונים של דר' פישר נמכרים בקופה בחצי מחיר עם מרשם רופא, 60 שקלים במקום 30.
    תנסי להרגיע אותו עם גרפוטר- כשהילדים לא היו רגועים בגיל הזה וכך קורה עם שחם הקטן היום- אני טיפטפתי טיפה או שתיים בפה והכנסתי מוצץ- זה פשוט פלא כמה שזה מרגיע. אם הוא ימשיך לבכות תנסי ללטף לו את הראש (עדיף כשהוא מוטה לצד) ולהחזיק את המוצץ - אפשר גם להיעזר בחיתול. כשהוא נרגע לקחת בזהירות את החיתול. אם הילד מתעורר תלטפי אותו בעדינות בגוף וזה ירגיע אותו.
    אין מנת יתר בגרפוטר ולכן אני משתמשת בו מידת הצורך ללא חשש.
    רפואה שלמה ושינה טובה!

• ב"ה

תודה רבה בננות!!!

• אכן היה לנו הבדל של יום בתל"מ רק שהתל"מ הזה לא ממש הסתדר בתכניות של שחם והוא החליט לדחות אותו ולהמשיך להתנחל ברחם שלי. בשבוע 41 בדיוק החלטתי שאני לא נכנעת לדחיה הזו וביקשתי שיעשו לי סטריפינג. בבוקר שלמחרת אחרי ייסורי לידה הגיח המלך הנוסף של חיי לעולם. הוא נולד בתשיעי למאי- י"ז לאייר שזה גם תאריך הלידה העברי שלי.
    מזל טוב גם לך- שתרווי נחת ואושר מרובים מחגי ומאחיו הבכור והמון בריאות!!!

• ב"ה

תודה רבה מתוקה!
    פירסמת סיפור לידה?!? הייתי שמחה להתעדכן..... אני פירסמתי לא יודעת אם ראית.
    גם לך שיהיה הרבה נחת מהילדודס.........

• לקראת הלידה החלטתי להתנזר מהפורום, לפחות אקטיבית אבל פתאום התחשק לי להמשיך מידי פעם להתעניין ולהשתתף בדיונים כן.
    אין לי יותר מידי זמן למחשב כי בכל זאת שלושה "תינוקות" והרבה שינויים נוספים שגוזלים ממני את הזמן. אחרי הלידה לא היה לי זמן להיכנס לפורום וייתכן שזו הסיבה שפספסתי את סיפור הלידה שלך- אני אחפש אותו ואקרא את תוכנו.
    אני לא חושבת שאפתח פה הודעה בפורום כי דיי האכזבתי מההיענות ולכן לא העליתי פה את סיפור הלידה האחרון- רק אומר לך שיש סיכוי שאם אחרות היו עוברות את חבלי הלידה הקשים שלי חלקן היו מוותרות על היריונות נוספים.
    אבל הכול עובר ומה שנשאר איתך זה האוצר שיצרנו ולכן הכול מתגמד מול הילדים שלנו!!!
    בעניין ההתנחלות- אני מקווה שהלידות הבאות שלנו יתקיימו בשבוע 38 מתנחלים מתקבלים על הדעת רק בשטחים ולא ברחם!

• שירגיש טוב הקטנציק !
    החלמה מהירה!

• אויש!!!! שירגיש טוב הקטן

• ב"ה

לילך !!!

בעניין ההתנחלות צודקת לחלוטין

• שירגיש טוב במהרה אמןן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה