אוףףף לא יכולה יותררר.... :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם,
    קצת התנתקתי בכמה ימים אחרונים, לא יודעת אפילו למה... אני כן קוראת כמעט הכל אבל אין לי כוח להגיב
7 תגובות
עמוד 1
  • מאמי זה בסדר, מותר לך להתלונן ולפרוק :)
    זאת תקופה.. וכל תקופה בסופו של דבר עוברת!
    אני מאמינה שבע"ה כבר אחרי הלידה את תהיי הרבה יותר סבלנית ותרגישי הרבה יותר טוב..
    אחרי הכל גם החום מחרפן ובהריון זה גובל בבלתי אפשרי..
    בהריון של ליעד בחודש הזה הייתי בחודש שביעי! חחח עברתי את כל חודשי הקיץ בהריון מתקדם.. אני זוכרת כמה שזה קשה
  • כל התחושות נובעות מהרבה הרבה הורמונים שמשתוללים לך בגוף.
    לגבי השינה - תנסי לחבק כרית בין הרגליים, לי זה היה עוזר.
    גם ישנתי את כל החודש השתיעי על סורכת טלויזיה, זה היה לי נוח ויכלתי להרדם לכמה דקות רצופות.

צר לי לומר לך - אלו הן חלק מתופעות נדרות של סוף ההריון.
    תחזיקי מעמד לא נשאר לך הרבה
  • בובה, תחזיקי מעמד! לא נשאר הרבה בכלל
  • אויש מאמי... אני כל כך מבינה אותך...

גם אני לא סבלתי אף אחד בשלב הזה. כולם!! היו מעצבנים אותי כל היום. גם מי שרצה לעזור או להביע קצת אמפתיה.. חשבתי שאני רוצחת את כולם!!!

ועוד לך חם... אני מניחה שזה רק מוסיף
  • אני ממש מבינה אותך
    בעלי נוסע מחר מהעבודה ואמר לי אתמול יהיה לך קצת שקט ממני חחחחחח
    אנט מתרגזת על כל דבר שקיים
  • מתוקה תהני מההריון בסוף תתגעגעי אני מבטיחה לך...

• גם אצלי חודש תשיעי בהריון הראשון נפל על חודש אוגוסט... זה היה סיוט ואני כ"כ מזדהה עם העצבים שלך...
    גם אני הייתי כ"כ עצבנית ברמה שזה היה הופך לבכי תוך כמה דקות..
    כל החודש התשיעי פשוט בכיתי מעצבים... החום היה מעיק ברמות על, וכל דבר קטן הטריף אותי פשוט..
    אבל אל תדאגי, זה הכי נורמלי והכי חשוב- זה עובר אחרי הלידה !!!!!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה