היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יואו אתן לא מבינות !!! אני הגעתי היום לעבודה אחרי שבועיים שהייתי במחלה עקב הקאות מרובות והביאו מישהי במקומי יותר נכון אמרו שהיא בנוסף אליי ולא במקומי... אבל היא יושבת במקום שלי ואין עוד עמדת מחשב פנויה
הבוס אמר לי ללכת הבייתה ושהם יארגנו עמדה ואז יקראו לי לחזור
19 תגובות
עמוד 1
מהההההההה אני בשוק!!!
מזה הדבר הזה????? נשמע לא חוקי בעליל!!!!
ברור שלא חוקי
תגידי לבוס מזה צריך להיות לא מקובל עלי ההתנהגות הזו לא עושים דבר כזה מודיעים
ברור שהם יודעים שאני בהריון הם יודעים כבר מלפני 3 שבועות
הבוס שלי טען שאני הייתי צריכה להגיד לו שאני חוזרת היום נראה לכן ?.. הייתי צריכה להודיע לו מתי אני חוזרת?..
נגיד והיית צריכה להגיד לו שאת חוזרת אבללללללל מה שהוא עשה לא חוקי בכלל אסור לו להוריד לך אפילו שעה ממשרה שלך!
מותק, את יכולה לתבוע אותו... חוצפה!!!!! פשוט לא להאמיןןןן... סה"כ לא הרגשת טוב וכבר ההיא נדחפה!!! [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
לירון, לפני שאת נכנסת ללחץ דברי עם הבוס שלך ותבהירי את נושא התשלום בגין הימים שתיעדרי עד שתהיה עמדה נוספת עבורך. מצד שני את צריכה גם להבין את המעסיק שלך, שבועיים לא היית ואם לא היו מביאים לך מחליפה או שלא היו מרגישים בחסרונך מה זה אומר לגביך? זה רק אומר שהוא צריך עובדת שתאייש את המשרה שלך מה גם שהוא לא ידע מתי את חוזרת לעבודה. לא צריך לצלוב אותו כי הוא רוצה שהעסק שלו ימשיך לתפקד כמו שצריך. שוב, דברי איתו ותבהירו את נושא התשלום בגין הימים הללו, מעסיקים היום מודעים לזכויות אישה בהיריון, צריך להיות מטומטם גמור כדי להתעסק עם חוק שהוא כל כך ברור בנושא. בהצלחה
בינתיים לא חזר אליי עדיין אני ממתינה
איך להגיד לו שהוא צריך לשלם לי על הימים האלה?
פשוט להציב לו עובדה ולא לשאול!! אתה מודע לזה שאתה משלם את הימים האלו והם לא על חשבון החופש שלי...
פשוט תתקשרי אליו ותגידי לו שאת רוצה לוודא כי הימים הללו משולמים לך כמתבקש על פי חוק. לא צריך להתלהם, דברי בטון ענייני וללא אמוציות. מחזיקה לך אצבעות
גם אם לא הודעת לו שאת חוזרת, ברגע שחזרת הוא צריך לתת לך את המקום שלך ולא למישהי אחרת בכל מקרה נשמע ממש לא חוקי כשלי היה בעיות בעבודה פניתי להסתדרות העובדים תנסי