התייעצות בקשר לניתוח של להב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי שוקלים לדחות אותו לשבועיים באוגוסט שהילדים גם ככה בחופש (הוא אמור להיות עוד שבוע מהיום ואם נדחה הוא יהיה עוד חודש וחצי).

כואב לנו הלב שהיא תפסיד את כל הכיף בקיטנה וחשבנו שאם גם ככה אנחנו נאלצים להתחלק בחופש בשבועיים האלה אז ננצל את זה כבר לניתוח (כי תכלס זה לא שנעשה יותר מדי בחום הזה ואנחנו לא מתכננים איזשהי נסיעה מיוחדת השנה)

מה אתן אומרות? אנחנו עושים טעות? לגמור עם זה ודי?

8 תגובות
עמוד 1
  • אם הילדה לא סובלת אז אפשר לדחות... השאלה אם תעשו באוגוסט אם היא תספיק להתאושש ולהתחזק כדי להתחיל שנה
  • נראה לי כירורג יודע ליעץ יותר טוב אם המצב של הבקע מאפשר לדחות ולעשות פעילויות כאלה של קייטנות בינתיים....
  • אם אין חשש שהפעילות בקייטנה תזיק לה, או חשש מהדחייה, אני הייתי נותנת לה להנות מהקייטנה, גם נושא ימי החופשה שלכם הוא בהחלט שיקול.

בלה בייבי המשווקת הרשמית של מוצרי Kids Line בישראל.
    בלעדי באתר- תיקי החתלה אופנתיים.
    www.bellababy.co.il
    או בפייסבוק:
    http://www.facebook.com/bella4baby
  • ההמלצה היא 3 ימי מנוחה מה שזכור לי..
    תתייעצי עם הרופא באמת שהוא יגיד לך מה מצב החומרה של הבקע ואם אפשר לדחות..
    ילדים אמורים להתאושש מאוד מהר מניתוח כזה..
    למרות שאני ממש מבינה את השיקול שלך! הוא מאוד הגיוני! תסבירי את זה לרופא- הראה לי שזה באמת עדיף

• הי אנחנו גם עשינו ניתוח בקע טבורי לעדן (הייתה אז בת 4)
    כל פעם דחינו כי היא הייתה חולה יום או ימיים לפני הניתוח
    עד שעשינו עברה שנה
  • ממוש,
    אני מאחלת ללהבונת-הקסומההה

• אני מאלה שאוהבות לסיים דברים ודי.. אבל אני סוג קשה של קרציה...

• אם מבחינה רפואית אין מניעה לדחות אז תדחו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה