איזה תפריט מתאים לגילאי 9 + חודשים ומעלה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

אני לא בטוחה אם התפריט של אופק בסדר.. הוא נראה לי מעט מידיי... וכמעט אף פעם לא יוצא לתת לה מעדן בגלל סדר הארוחות והשעות

כמה בקבוקי מטרנה צריך לשתות תינוק בגיל 9 + חודשים?? כמה אצלכן??

יש לכן המלצה לתפריט או דוגמאות שלכן???

אשמח לעזרה

תודה

10 תגובות
עמוד 1
  • מצטרפת לשאלה

• אצלי היא שותה 3 בקבוקים ביום

בבוקר כשהיא מתעוררת 180 ודייסה
    ב 3 וחצי אחרי שנת צהריים 180 + דייסה (בגן)
    ולפני השינה 180 + דייסה

כל השאר פירות ואוכל מרוסק

• אצלי גם שלוש בקבוקים ביום בבוקר ובלילה עם דייסה ובצהרים לפני השינה בלי דיסה.
    בין לבין ירקות פרות התחלתי לתתלהם בערב לחם עם ביצה רכה לפעמים מעדן.

• בעקרון ב 9 חודשים
    צריך כבר לתת מעדן או לחם עם ממרח באחת מהארוחות עדיף בביינים כי זה משהו קליל.
    אצלי זה ב 5-6 אחרי הגן ולפני השינה.
    ולחשוף לכמה שיותר- חומוס , ביצה, טחינה, ממרח תמרים, טונה וכד'.

• 3 בקבוקים זה מעולה

אבל מה ביניהם ומתי...

למשל אני בבוקר נותנת בקבוק, היא אוכלת בסביבות 90 -120 מ"ל.... (הלוואי שהייתה אוכלת יותר), ואז פירות בערך ב-9:30 - 10:00

לא יודעת אם זה מספיק כי בזמן האחרון היא בקושי אוכלת מהבקבוק... לא שותה כמו פעם 180.........................

• אצלי זו לא דוגמא תמר בגיל הזה עשתה כבר שביתה על רוב הבקבוקים והיתה אוכלת את האוכל שלנו למעט בבוקר......

אבל בהצלחה! התפריט ממש לא חייב לכלול מעדן - אני חושבת כמה שיותר מאוחר עם מעדנים יותר טוב... סתם ליחה מיותרת בגוף... הלוואי ותמר היתה מוותרת על זה...

• אם אני נותנת מעדן אז זה יוגורט במתיקות מעודנת (היא לא ממש עפה על זה...) או יופלה שטוזים גבינה לבנה מוקצפת עם יוגורט ביו וניל... אני לא בעד מעדנים ממותקים מידיי למרות שיופלה שטוזים לא בדיוק מאכל בריאות...

• שלא תביני נכון... תמר אוכלת מבגיל הזה בערך דניאלה כמעט כל יום... היא לא מוותרת....

לאחרונה התחלתי לתת לה ביו והיא גם זורמת... תזרמי מאמי עם אופק כמובן שמעדני שוקולד לא הייתי נותנת וחושפת בשלב הזה.... חבל שהיא תבטל הכל בשביל החרא הזה...

• כשאני אמרתי מעדן התכוונתי רק לבריאותייםם

טיפ - אני מערבבת את זה עם גבינה. (בדכ גמדים) .. יותר גבינה ופחות מעדן ככה זה גם לא מתוק מאד וגם בריא.

בעקרון התפריט של הדס מ 9 חודשים ועד היום הוא:
    בוקר בקבוק
    אחכ פירות
    אחכ מרק טחון + בשר - עכשיו זה כבר אוכל מרוסק - קוסקוס אורז תפוא והיום ניסיתי פתיתים
    אחרכך בקבוק
    ואז זה הזמן שלי לחשיפה של דברים חדשים או המעדן עם הגבינה המוכר והידוע.
    ואז בקבוק לפני השינה .
    יותר מסודר?

• מיטלי, גם דניאלה זה בסדר נתתי לה פעם והיא אהבה, כמובן שעדיף יוגורט....
    עם גבינה לבנה המעדן נורא סמיך והיא לא אוהבת

מיכלי, תודה מותק עכשיו מסודר יותר!! ממש מעולה.

הבעייה היא שאני לא יכולה לתת לה פירות ואז מאוחר יותר מרק / מזון מוצק כי אני בעבודה....
    אני מגיעה רק בסביבות 13:30 ואז רק ב-14:00 היא אוכלת צהריים
    נראה לי בגלל זה מתפקשש לי כל היום...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה