היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבר בעלי ואני מתחילים לצחוק,בכל-פעם שמשהו שכזה קורה..
ישנן בנות,שאוהבות להתקשר אליי אחת לשנה+, כדי "להתעדכן" במה שקורה איתי,הזוי בהחלט..המשותף לכולן: קנאהההההההההה-ירוקה....
15 תגובות
עמוד 1
אין לי ״חברות״ כאלה, וכדאי שגם לא יהיו
חביבוש
מתוקה שאת!! בעלך צודק! את טובה מידי גם למגעילות האלה! את חייבת להיות איתן פחות לבבית כדי שבאת יהיה להן לא נחמד להתקשר "להתעדכן" בפעם הבאה... נשיקות
מכירה את הסגנון נשים האלה
את באמת יותר מידי נחמדה ואנשים כניראה קולטים את זה... אל תגידי ״תתקשרי בערב״ אלא ״אני אתקשר בהזדמנות...״ אם את מזהה את השיחה שזאת מישהי שרוצה רק ״להתעדכן״ אל תעני. שתתקשר 100 פעמים. בסוף יקלטו!
אוייייש מרווה בדיוק רציתי להתקשר אלייך לשאול מה חדש חחחחחחח חבורת בנות מעצבנות ביותר. יש לי חברות טובות טובות שאנחנו יכולות להיפגש ולדבר פעם בחצי שנה אבל אף פעם זה לא יהיה טלפון בקטע רכילותי, אלא בקטע של דאגה.
לדוגמה, חברה טובה טובה לא הצליחה להיכנס תיק תק להריון. אז כל חודש בביוץ הצקתי לה באהבה. היא כבר ירדה עלי שזה כל מה שאני דואגת לו. אז חדלתי מייד! אבל יצא שלא התראינו ארבעה חודשים ועל הזמן הזה לא שאלתי אם נקלטה.
הנקמה שלה היתה מאוד מתוקה חמססססהה, כשנפגשנו כעבור ארבעה חודשים והיא הציגה בטן הריונית מהממת. חחחחח
אז לגבייך יקירה, סנני. אני אלופה בזה ויסלחו לי כל חברותיי האמיתיות ואת ביניהן מרוותי שפשוט לפעמים לא בא לי לענות לטלפון חחחח תהיי פחות נחמדה!
אני גם חושבת שיש מקרים שעדיף להיות פחות נחמדה בהם. אם את יודעת מראש שמדובר בסוג הזה של אנשים, פשוט תסנני.
שמור אותי מאוהבי ומשונאי אשמר בעצמי
האמת,כעת כשאני קוראת את התגובות שלכן,זה מזכיר לי מחזרים עלוקות שהיו לי
נטלולה
חחחחחחח אוי ואבוי לא יודעת איך מתמודדים איתן היה לי אתמול מקרה דומה ברמה המעצבנת
איזה מישהי שאני מכירה מהתיכון עוד (על הזמנה לחתונה ענתה לי ש"אין לי כוח להסחב, לא מכירה אף אחד..מבינה אותי נכון? אני לא יבוא"
שונאת אנשים כאלו בעעעעע
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
שאלה מעניינת. אני לא סובלת לדבר מאחורי גבם של אנשים - אלא אם כן מדובר בפרגון או במילה טובה. אבל אני גם אדם מנומס ומתחשב בזולת אני לא נוטה להתפרץ או ל"ענות חזרה" (אלא אם כן כמובן לאדם מולי אין כל רסן וגבולות דבר שלא קורה כמעט). בכול מקרה אני תמיד עונה בצורה מכובדת (בעיקר כי התשובה המכובדת שלי, היא ההשתקפות של הכבוד שלי כלפי עצמי) מצד שני אני יודעת "לחתוך" כלומר אני לא משאירה פתח לשאלות כשאני מדברת שיחת נימוסין עם מישהיא שאני לא מעוניינת להתחבר עמה. תשובות כמו "כן" או "לא" יכולות הרבה פעמים להשתיק את האדם החטטן
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
מיצי, את הורסת אותי, כרגיל...
מרווה, אני לא אחזור על מה שהבנות כבר כתבו, אני רק אגיד שאת אישה נדירה
חחח מיצי מיאו הצחקת אותי עכשיו... מרווה - את מקסימה, אבל אין מה לעשות מאמי, לא כולן נשמות טובות, לא לכולן יש חיים, ולא לכולן יש כוונות טובות...פשוט לסנן שיחות.
ולאמא הזו - אני יודעת שלא נעים לשקר, לכן אומר לך שתנסי להתחמק מלפגוש אותה אקראית. אם לא יוצא תנסי להתחמק מהשאלה, ואם עדיין היא קודחת תמציאי לה שרשמת את הבת שלך לגן איקס (שאת יודעת עליו פרטים, במידה ותחקור אותך), ואם בסוף תראה אותך בגן אחר, תגידי לה שהעברת את הבת שלך בסוף. את לא חייבת דין וחשבון!!! חפרנית שכמותה