מתנה למטפלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    אני רוצה לבקש ממכן עזרה.
    הבת שלי הייתה השנה אצל מטפלת ואני מנסה לחשוב מה להביא לה לסוף שנה(היא לא ממשיכה שם שנה הבאה).
    העניין הוא שההורים לא מתאגדים ביחד(אחת היא אחיינית שלה, אחת נשארת ועוד אחד ההורים לא מתקשרים עם אף אחד). והדבר השני הוא שזה בבית של הבת שלה ויוצא שגם הנכדים נמצאים ומואד מעורבים ומשחקים עם בת שלי.
    מה נכון לעשות? לקנות למטפלת ולא לנכדים שלה? ואם כן לנכדים כי נראה לא יפה לא לקנות, מה קונים? באיזה סכום(אני כבר אומרת שאני לא ורצה להוציא כל כך הרבה)

תודה רבה
    תמר
5 תגובות
עמוד 1
  • אפשר משהו מללין.
    אפשר שובר למסעדה
    אפשר משהו לגן (ספר, משחק.....)
  • אולי איזה משחק קופסא אחד שווה לכל הילדים ביחד

ומשהו יותר אישי למטפלת עצמה

או אכן משהו מללין או נעמן פורצלן כזה...
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• בתור מטפלת -
    כל דבר עם פתק החלפה...

אבל האמת , פעם הביאו לי ספר של סופר נני -" אין ילדים רעים" ממש התלהבתי לקרוא אותו....

הביאו לי גם שרשרת וגם סבונים מללין ואני לא בקטע ובטעם הזה והחלפתי

• קניתי מללין ל2 מטפלות ולגננת
    ולגן אני מכינה תמונות שלה מהגן וברכה
    כי היא גם לא ממשיכה בגן פרטי..

• אני הכי התרגשתי לקבל תמונה ממוסגרת של הילד, עם ציור של הילד ליד ומכתב תודה
    הכל ממוסגר
    זה תלוי בבית שלנו בגאווה ואהבה למרות שאני כבר לא עובדת עם הילד הזה
    אמנם לא הייתי מטפלת שלו אבל עבדתי איתו באופן פרטי וזה דיי דומה
    זה יותר יפה ויותר מרגש מכל מתנה
    הם עשו את זה בחנות צילום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה