חזרה לעבודה ושאיבות. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולם מה נש????????????????שנים שלא הייתי פה....4 חודשים מאז שילדתי + שבועיים לפני.....
    אני לא מאמינה איך הזמן עבר אני נכנסתי לפה ופתאום אני מגלה שמלאן בהריון מלא לקראת סוף ההריון וכו'
    אתמול חזרתי לעבודה אני לא מעכלת קשה לי בלעדיו!!!!!!!!!!אני בקושי מרוכזת....וכול הזמן חושבת עליו....
    מאתמול התחלתי שאיבות בעבודה אתמול דווקא שאבתי מאה אבל היום בקושי יצא לי 70 CC מה אני יעשה ?????????????איך אפשר להגביר את ייצור החלב ????אני לא יכולה לשאוב כול שעה בעבודה?????אוף אני חייבת את האוכל הזה!!!!!!!!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • לשתות הרבה מים.
    בבית תנסי לחברת אותו יותר לציצי.
    תשאבי יותר בבית.
  • ככל שתשאבי יותר, כך הגוף יקבל פקודה לייצר יותר חלב
    בהתחלה מאוד הסתבכתי ולא הצלחתי לשאוב בכלל
    אבל הבנתי שאין שום קשר בין כמות החלב לשאיבות ובד"כ לוקח זמן עד שלומדים לשאוב

מקלחות חמות
    מנוחה
    מים
    ושאיבות אפילו כל שעה שעתיים למשך 5 דקות זה מצויין

וזה אחרי הדוקטורט שעברתי בנושא

• תנסי כדורי חילבה.

• שירה נשמתי את טועה!
    שאיבות ממעיטות את החלב!
    מה שמעודד יצור חלב זה הנקות!
    ועכשיו אני יענה לך

• יפית כפרה שאיבות או הנקה, כשהן בתדירות של כל שעה שעתיים אפילו למשך 10 דקות
    מגבירות אבל מה מגבירות!

מדברת בתור אחת שנגמר לה החלב והזמינה יועצת הנקה
    + הדרכה מפורום לה לצ'ה

ברור שעדיף הנקה אבל בעבודה מה תעשי? שאבתי כמו מטורפת ושימרתי את הייצור
    וב"ה הנקתי עוד 3-4 חודשים בזכות זה

• תודה לכולכן אבל באמת כמה אני יכולה לשאוב בעבודה?????זה לא נעים....
    מה זה כדורי חילבה ?עם מרשם?בלי?
  • בלי מרשם בבית מרקחת יודעים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה