ככה זה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשיש הריון אז יש הפרשות מרובות שהגוף מייצר את הפקק הרירי? או שיש אפשרות כזו להריון בלי הפרשות.....?

10 תגובות
עמוד 1
  • לא יותר פשוט לעשות בדיקה?

• זה הרבה יותר פשוט...אבל אני לא רוצה לעשות אותה מוקדם מידי...אני אמורה לקבל ביום שישי.........

• הריון לא מחייב הפרשות.
    לפעמים הפרשות זה משהו טבעי של הגוף
    ולפעמים יש הריון ללא הפרשות.
  • בהריון הקודם שלי היה לי הפרשות...לא הרבה אבל מוזרות...ידעתי שאני בהריון גם בלי שום קשר לזה...הפעם.....אני מפחדת...אין לי הפרשות...אבל אני לא תמיד מרגישה שאני צריכה לקבל...יש מצבים שאני אומרת-זהו,אני עומדת לקבל ויש מצבים שאני אומרת-לא נראה לי עם כל הבחילות האלה....

מתי הכי טוב לעשות בדיקת הריון ביתית? (לפני האיחור כמובן)

• הפקק הרירי משמש למתן הגנה לרחם מזיהומים. הפרשות יש בלי קשר, לחלק יותר ולחלק פחות. בכל מקרה אי אפשר לקבוע הריון על סמך כמןת הפרשות...

תעשי בדיקה כבר!

• חח אני כבר מתוסכלת....אני לא יודעת מתי הכי טוב יהיה לי לעשותכדי לדעת תשובה וודאית...אני כבר רוצה לדעת מה קורה איתי!

• יש בדיקה שניתן לעשות אותה 5 ימים לפני האיחור
  • תעשי בדיקת דם ותצאי מהספק
    אי אפשר לנחש הריון על סמך הפרשות
    בהריון הנוכחי למשל בקושי יש לי ובקודם- היה הרבה

• זה מאוד אינדיבידואלי
    אבל אני ממש במתח כבר

• אני עשיתי בדיקה לפני האיחור בשבוע... ויצאה לי חיובית..
    ממליצה לך לא להסתמך על הרגשה כללית והפרשות..
    פשוט להיבדק!

ובהצלחההה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה