שיתוף על גידול בנות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשאריאל נולדה ידעתי שאשתדל לחנך אותה כמו שאימא שלי חינכה אותי, עם הרבה העצמה עצמית והעצמה נשית - משהו שבעיניי נורא חשוב!

ללמד אותה שהיא חייבת קודם כל לאהוב את עצמה! ללמד אותה שרק השמיים הם הגבול בשבילה, שהעולם פתוח בפניה, שכל מה שהיא תרצה או תבחר להיות היא תהיה עם קצת רצון ויכולת...

אריאל בקושי בת שנתיים אבל אני חושבת שזה די מצליח! אני מסתכלת על הילדה הקטנה הזאת שהפכה לי ביום בהיר אחד לגברת עם דעות נחרצות, אני רואה איזו חברותית היא, איך היא עומדת על שלה מול ילדים שאפילו יותר גדולים ממנה, כמה היא פקחית.. והשיא - שאלתי אותה לפני כמה ימים את מי היא אוהבת והיא אמרה לי: ,את אריאל!
13 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל אסתר, אני חייבת לומר שאני מעריכה את הכוחות שלך
    רק לפני פחות מחודש ילדת ואת כבר מתקתקת הכל, אילת חו"ל בית וכו'
    את מדהימה ומקסים לראות את זה (555)

אני בטוחה שהבנות יגדלו למופת

• כל הכבוד לך את אמא לדוגמא
  • בואי נעשה עסק!
    אני אסחוב לך אותם את תגדלי לי???

• בכיף :)
  • אני אוהבת את השיטת חינוך שלך ובכלל אני חושבת שאת מדהימה

• ריגשת..
  • שיטת חינוך מצוינת בעיניי!
  • ממש גאה בך
    ועל כל החיובי שבך
  • באמת ריגשת!!
  • הגישה הזו מדהימה בעיני.
    הלוואי ואצליח ככה להעביר לילדים שלי ב"ה....

• היי אסתר
    קודם כל יש לכם תמונות מדהימות בפייס............
    מאוד אהבתי לקרוא את מה שרשמת פה אבל שאלה כנה איך בדיוק את מעבירה לבנות שלך את המסר הזה? על ידי דוגמה אישית, במילים, מעודדת אותן בצורה מסוימת?
    אני יודעת שזאת שאלה גדולה אבל זה מעניין אותי מאוד.

בכל מקרה תעשו חיים בטיול

• אסתר את מלכה
  • כל הכבוד! גם על הדרך וגם בכלל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה