בנות צר לי שאני כותבת זאת כחסויה.................. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחת מכן אך הייתי מעוניינת לשמור על פרטיותי כרגע , מקווה שאתן מבינות
    אני ובעלי מתכננים היריון (אנחנו מנסים כבר כמעט שנה) יש לי בבית נסיך מושלם אך אני רוצה עוד ילדים.
    אני כמובן מחשבת את ימי הביוץ שלי וככה פחות או יותר אני יודעת מתי הביוץ אצלי.. פעם אחרונה שכבתי עם בעלי לפני 3 ימים (סליחה על פירוט) לפי המחשבון הביוץ השבוע אני מבייצת.
    אז אמרתי מקודם לבעלי היום אנחנו מקיימים יחסי מין אז מה הוא אומר לי? מחר! גם אתמול הוא אמר לי מחר
    רבאק איך הוא הוא רוצה שאני אכנס להיריון מהחסידה מאוויר אני ממש לא מבינה אותו וככה כל החודש מה אני אמורה לרדוף אחריו? ואני יודעת שהוא רוצה עוד ילד/ה כמוני אז מה הבעיה שלו! עכשו הוא נרדם וכבר ירד לי כל החשק אוף אני כל כך עצבנית עליו,כראה גם החודש אני מספידה כי אין סיכוי להיריון
    אשמח לשמוע עצות מכן

15 תגובות
עמוד 1
  • אני זוכרת אותך

• תקני ערכת ביוץ, ץסבירי לו ותראי לו בדיוק מתי את מבייצת תסבירי לו שאין מחר בביוץ!
    וחוץ מזה נראה לי שכדאי לדבר איתו, משהו לא מסתדר שם
    מצד אחד רוצה ומצד שני אומר מחר
    הוא הרי יודע איך עושים ילד...
    אולי הוא אומר לרצות אותך? אולי רוצה ופוחד? חושש? איך המצב הכלכלי?
    איך אתם מסתדרים עם הילד שיש לכם? איך היה ההריון והלידה?
    תנסי לחשוב אם יש משהו מאחורי ההתנהגות שלו כי לי זה נשמע שהוא מנסה לדחות את הקץ

• גם אני בעד שתעירי אותו

• בנוסף לשאלות של Goly אולי כל ההתעסקות הזאת סביב הביוץ קצת מלחיצה אותו או קצת מורידה מהספונטניות והחשק?
    גברים זה עם פשוט יותר מאיתנו, לרוב כל מה שהם צריכים זה קצת גירוי בלי יותר מדי פרטים של למה, כמה, מתי וכו'

• לי זה נשמע שאולי ירד לו מרוב דיבורים על ביוצים...

• למה שלא תעוררי אותו?????????????????????????????

• אי יודעת בוודאות שהוא רוצה עוד ילד,לא נראה לי שהוא חושש גם אם כן אני בטוחה שהוא היה משתף אותי, הוא כל הזמן אומר לי שהוא מחכה שאני אכנס להיריון וכמה מחכה לזה. אז אני באמת לא יודעת מה הבעיה שלו
    חוץ מזה אני משתפת אותו מתי אני מבייצת שהוא ידע שזה הימים הבטוחים ורק בביוץ ניתן להכנס להיריון אז הגיוני שידע
    בהיריון הקודם השתמשי במקלוני ביוץ אז אני לא כל כך מאמינה בזה
  • גם אני חושבת שעדיף לחסוך ממנו את הפרט של הביוץ וכמ בשבילך!!
    כל התעסקות הזאת מיותרת לדעתי וסתם גורמת ללחץ מיותר ופחות סיכוי להריון..
    פשוט תעשו את מה שאתם רגילים

• חחח הכינוי הזה מוכר לי
    וזאת לא אני

• נופקי זה גם מה שהרופא נשים אמר לי אבל איך להימנע מלחץ
    שירה בין היתר זה גם עייפות וכל פעם תירוץ חדש, יכול להיות שבאמת הלחץ פה משפיע
  • דברו על זה...
  • אני אהיה קצת גסה.
    לכי ותבצעי בו את זממך!!!!
  • פעם הבא את פשוט עולה עליו ואומרת - לא מחר ולא מחרתיים - עכשיו!!!!!

• טוב אין לי מה להוסיף.
    רוצה את זה - כנסי בו ( תרתי משמע)
    בלי ביוץ בלי ספירות בלי המילה " ילדים" פשוט נטו הנאה
    זה מה שתשדרי לו ( וגם לעצמך אם את יכולה )

• גם כשאני רציתי להיכנס להריון היה לי אותו סרט עם בעלי, הוא גם מאוד רצה הריון אבל נראה לי הלחיץ אותו הקטע שזה למטרה מסוימת ולא סתם סקס. לא יודעת אולי משהו של גברים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה