הבטן הצטמקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,
    אני בהריון בשבוע 17+2 והבוקר שמתי לב שממש הצטמקה לי הבטן. יכול להיות שירדתי במשקל אם כי קשה לי להאמין לאור כל מה שאני אוכלת אבל זה לא מוזר? הבטן אמורה לגדול מיום ליום עד כמה שידוע לי ואני עדיין לא מרגישה תנועות בשלב הזה אז פתאום נכנסתי ללחץ.
    מישהי נתקלה בתופעה כזו? לרוץ להיבדק או להרגע?
2 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל להירגע ומהר.
    יכול להיות מאד.
    לפעמים קורה שהבטן מתנפחת לא מהריון אלא מנפיחות של מערכת העיכול בגלל הורמונים.
    באיזה שלב בהריון ההורמונים מתחילים להסתדר ואז הנפיחות של מערכת העיכול יורדת ונשארת הבטן של ההריון.
    אני בהריון הראשון היתי עם אותה הבטן מתחילת ההריון ועד החודש השישי, רק אחרי השישי היא התחילה לגדול.
    כל עוד אין כאבים ודימומים לנשום עמוק ולהירגע
  • זה בסדר בשבועות האלה
    זה לא רק הבטן של ההריון זה גם נפיחות של מע העיכול כמו שליבי אמרה.

אני זוכרת אצלי שהצטלמתי כל שבוע , פרופיל וחזית, הייתי רואה בשבועות מתקדמים הבטן לפעמים יותר קטנה מהשבועות ההתחלתיים...
    מוזר- אבל קורע...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה