אני לא מצליחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאהוב את המשפחה של בעלי
13 תגובות
עמוד 1

• גם האוכל של חמתי מזעזע. אני אוכלת בבית קצת לפני שיוצאים ואצלה הרבה מהחלה ובבית שלי קינוח
    לא כולם טובים בבישול כמו אמא שלי... וכמוך
  • איזה מבאס זה
  • את לא חייבת לאהוב אותם, את לא חייבת להתחבר אליהם, המינימום שבמינימום שאת חייבת לבעלך זה להיות מנומסת אליהם. אם את לא ממש חייבת- אל תלכי אליהם. אם יש אצלם ארוחה- תטעמי קצת מתוך נימוס וזהו... לדעתי למען בעלך עשי את המינימום.

אל תנסי כל כך לאהוב אותם- אם זה לא בא עד עכשיו כנראה שגם לא יבוא
  • רוב יחסי החמות כאלה משום מה...
    גם אני הסתדרתי מעולה עם האמהות של האקסים שלי ועם אמא של בעלי אנחנו על מי מנוחות של צביעות...
  • לפחות בניכם יש יחסים.

ביני לבין החמות שלי אין בכלל יחסים!!! אבל בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני רואה אותה בימי שישי וזהו. מעבר לזה כלום.
    [/url
  • תודה בנות

שלי אין בנינו יחסים מעבר לשישי
    וטוב שכך

• כן הבנתי.

אבל אצלי זה כאילו שתינו זרות. אין דיבור אין שיחות אין כלום פשוט כלום!!!!!!!!!!!!
    [/url
  • עם חמותי באופן כללי קשה לדבר
    היא שתקנית ויש לה קול מרגיז היא בדיבור שלה צועקת
    חמי הוא זה שטוחן את המוח עד בלי די

• אני משתדלת לכבד את חמותי להתעניין בשלומה -
    אבל אם היא לא תיהיה בקשר אני גם לא יהיה בקשר לפעמים עוברים שבועות על גבי שבועות והיא לא מתעניינת באוראל אני לא מבינה אך סבתא יכולה לעשות דבר כזה וזה עוד נכד ראשון שלה בדרך כלל מתים על נכד ראשון

• יסמין גם אצלנו זה יהיה ככה
    מערך הכוחות מאד ברור במשחק הזה
    פשוט כואב לי שהם לא יכולים לראות מי אני באמת
    וכמה אני יכולה לתת ולהעניק
    חבל

• מוכר. לי לקח כמעט 5 שנים להתרגל ולסבול הגעה לשם. לאהוב? אני לא אשקר - אני לא אוהבת אותם. אבל אני רגילה וסבבה לי לראות את אוריאל ונטלי נהנים. את אמא של בעלי אני דווקא מאוד מחבבת - היא ממש בסדר וממש מנסה לעזור לנו כל הזמן ולא לוחצת על שום נושא. ממש מקבלת אותי כמו שאני ולא מתווכחת.

• מיצי, את צריכה לראות כמה המשפחה שלי מקבלת את בעלי ואיך אוהבים אותו
    כמו בן משפחה
    חוגגים לו ימי הולדת, חגגו לו קידום בעבודה, קונים לו מתנות, מפרגנים לו
    אני לא מקבלת מהם אפילו פיפס מזה
    להפך רק רע על הנשמה בחסות גיסי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה