אני ממש ממש ממש בדיכאון!!!!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוףףףף.סיפרתי לכן שעכשיו חזרתי לעבודה והתחלתי שאיבות????
    אז כול יום שעובר יש לי פחות חלב בשאיבה...ביום הראשון יצא רק 100 אתמול 70 והיום בקושי 50!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאו מה אני יעשה מה?????הילד לא אוכל גם ככה מטרנה הוא מסרב לטעום וחלב שאוב עוד איכשהוא הוא מסכים...ועוד מעט יגמר לי החלב השאוב במקפיא ומי יודע מה יהיה עם חלב שלי?????אז מה אתן אומרות כדורי חילבה יעזרו?????
    אני לא יכולה לשאוב כול שעה בעבודה...וגם בבית אני לא תמיד יכולה כול שעה יש עוד 2 ילדים קטנים שדורשים צומי......אוף בא לי לבכות....למה אין לי חלב למה????????????????
11 תגובות
עמוד 1
  • תנסי את הכדורים האלה אין לך מה להפסיד

ושאת מגיעה לבית תשתדלי רק להניק אותו כמה שיותר יותר טוב

גם שאני חזרתי לעבודה התחיל לרדת לי כמות החלב משמעותית אבל אז התחלנו מוצקים אז היה לי עוד אכשהו בסדר

• אבל אין מצב שאני מתחילה איתו מוצקים עכשיו הוא רק בן 4 חודשים...........הוא לא רוצה לטעום מטרנה הוא פשוט צורחחחחחחח כשנותנים לו מטרנה...רק חלב שאוב נוא עוד איכשהוא פותח את הפה לאכול וקצת מלקקק
    די מה אני עושה מה?????????????
  • תשתי המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
    תנסי לשתות גם בירה שחורה...
    ותניקי אותו הרבה..
  • דבר ראשון תירגעי - גם לחץ משפיע על כמות החלב.
    תנסי להניק כמה שיותר. החלב מיוצר לפי דרישה, כמה שיש יותא דרישה ככה יש יותר חלב.
    לא להרים ידים, גם אני נסחבתי עם משאבה לעבודה עד שהם היו בני 9 חודשים.
    ד"א באיזו משאבה את משתמשת?
  • אני משתמשת בספקטרה.........למשל עוד חצי שעה אני צריכה לצאת ואז עוד שעה ורב אני יהיה בבית אז אין לי מה לשאוב עכשיו כי אח,כ כשאני יחזור הביתה לא יהיה לו מה לאכול.....אחרי יום שלם שהוא לא אכל.......
    ומצד שני גם לשאוב כול שעה אני לא יכולה בעבודה זה לא לעניים
  • קודם כל לנסות להירגע
    הלחץ בפירוש משפיע על כמות החלב

אני שאבתי בעבודה בערך כ חודש וחצי
    כי באמת תפוקת החלב ירדה לאט לאט..

את יודעת מה לי עזר? (לא ניסיתי כדורים ולא כלום)
    הנקתי אותה בבוקר אך ורק מצד אחד
    ולאחר 4-5 שעות שאבתי מהצד השני ויצא ה-ר-בה!
    ואם יצא הרבה אז הייתי מחלקת את זה וזה היה נשאר אפילו ליומיים.
    הייתי שואבת מהצד המפוצץ ואז הייתי מנסה בכל זאת את הצד השני- (שאכלה ממנו בבוקרר) גם אם היה יוצא 30-40 - מה טוב!

תשתי הרבה מים, תאכלי טוב
    תגיעי לזמן של השאיבה שאת רגועה
    ותעסי את השדיים כמה דקות לפני

• לא מבינה בזה- בהצלחה

• כמו שהבנות אמרו, קודם כל להרגע
  • בגדול שלי שאבתי במשך 4 חודשים עד שהוא היה בן 4 חודשים אחרי זה החלב כבר לא נתן את אותה כמות בהתחלה
    אני ממליצה לך להניק אותו ואז לשאוב אחרי הנקה יוצא הרבה חלב וגם זה הסוף של החלב שהוא הכי שומני ומשביע יותר
    ידוע ששאיבה מפחיתה את הכמות אבל לא גורמת להפסקה ביצור החלב
    שאת שואבת תיהיה רגוע לעשות את זה שאת לא בלחץ לשים אפילו תמנוה של הבייבי ולשתות תוך כדי מלא מאל מים

• אני עבדתי במקום שלא היה איפה לשאוב.
    הייתי שואבת בבוקר בערך 150.
    כל היום לא שואבת, מגיעה הביתה ב5:00 ושאבת 300.
    ובערב 150

שאבתי ככה מ3.5 ח' עד שהיה בן שנה.

הכי חשוב להיות רגועים.

תניקי מצד אחד ותשאבי מהשני- זה מעודד חלב!

אל תתיאשי אבל אל תלחיצי את עצמך.

בהצלה!

בשמת
  • אני עובדת במוצרי טבע ויש לנו מוצר שנקרא ביו מילק שמעשיר את חלב האם..
    אם תצטרכי - תעדכני אותי...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה