היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יום שישי כנראה נלך להורים של הבעלול נהיה שם רק אנחנו והם הבעייה היא שאני ממש לא אוהבת את האוכל של חמותי ושרק אנחנו באים היא מפשירה כל מיני דברים ששוכבים לה במקפיא ואז זה בכלל לא אכיל שאנחנו רק שם היא כלהזמן פוזלת לצלחת שלי! אמרתי לבעלי שיגיד להם לבוא לפה נכין פיצה, פסטה פשוטה ושני סלטים ואולי סמבוסקים שבכל מקרה רציתי להכין וזהו מה אתן חושבות?
13 תגובות
עמוד 1
כל הכבוד שלמרות כל המצב אתם ממשיכים ללכת ולכבד
מה הבעיה ככ להוציא מהמקפיא להפשיר ולהגיש? תלוי מה כמובן לא כל דבר תלוי גם מה הטריות ומה האיכות של האוכל מן הסתם אני גם לפעמים עושה כמויות גדולות של דברים מקפיאה ומפשירה וגם חמותי ( היא היתה במאסטר שף :):):) היא מכינה הכ-ל מ-כל כ-ל מהדברים הכי מסובכים שיש מתוקים ואוכל מכל הסוגים)
אז תלוי מה באמת האןכל......
טלי הבעייה שהיא מצליחה להרוס תפוחי אדמה ומקפיאה דברים ממש לא לעניין כמו פתיתים מילא תקפיאי אבל תגישי את זה בשישי בערב? שלא נדבר שזה מעליב שגיסי בא היא מכינה לו שולחנות עמוסים באוכל ואנחנו מקבלים דבאים מההקפאה הלוואי שהבעייה הייתה ההקפאה הבעייה זה האוכל שלה
שירה, אני לוחצת על בעלי שזה מה שיהיה הוא לא רוצה שאעבוד קשה אבל זה עדיף על הכאבי בטן שחטפתי פעם אחרונה או על לא לאכול כלום
איכססססססססססססס אוכל מהקפאה! ימות העולם אני לא אגע
תודה הזמנו אלינו ונכין משהו קטן שאני לא אתאמץ מדי פיצה, סלט ירוק גדול, פסטה עם רוטב עגבניות מושקע בנפרד, הכנתי שהיינו מוזמנים לדוד שלי כולם התלהבו ואמרו שממש כמו במסעדה וסמבוסקים שבכל מקרה רציתי להכין אחרי שבקושי נשארו לי ממה שהכנתי ויש רולדת שוקולד ורולדת שוקולד וחלבה שהכנתי היום מקווה שיספיק אם לא שיעברו בפיצוציה ויקנו במבה זה בטוח יותר שפוי מהאוכל של חמותי
או שתוציאי עוגת טורט מהקפאה
חחחחחחחח צודקת! שכחתי
איכסססססססססססססססססססססס
תודה נטלי חחחח את גיסי עוד לא הכרת חחח יש לאן לשאוף
יוווו רגעעע מאמי שאני אבין את מתכוונת שהיא מכינה את האוכל ואז מקפיאה אותו ואז כשאתם באים מפשירה?? OMG!!! אל תתקרבי לשם!! היא תגרום לך לבסוף לאיזה קלקול קיבה וזה ממש לא רצוי בהריון איזה הזויה!
טלי, היא מקפיאה תמיד שנשאר לה וכשאנחנו באים זה זמן לנקות מקפיא כנראה שבאים עוד אחים היא מבשלת ואז אני אוכלת סלט ואורז ומסתדרת אכשהו בבשר אני לא נוגעת אצלה אחרי שפעם כבר חטפתי קלקול קיבה
טוב שהזמנתם אליכם, לפחות יהיה אוכל אכיל
מסכן בעלך, זה מה שהוא אכל בילדות??????
תשמרי על עצמך.... אל תאכלי את האוכל מההקפאה שלה..... פתיתים להקפיא? אני לא יכולה לאכול פתיתים שלא נעשו לפני 5 דקות....
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]