מה אומר החוק? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, יש לי שאלות בשני נושאים.
    1. מגיע לי שעת שאיבה? האם אני יכולה לחלק את השעה הזו?
    בנוסף מגיעה גם שעת הנקה? ואז בעצם חשבתי לצאת מהעבודה שעה קודם.

2. בעניין הפרשה לפיצויים.
    לקחתי חצי שנה חופשת לידה. הגיע מכתב מחברת הביטוח שלא הופרשו לי פיצויים מספר חודשים. אני אתקשר אליהם מחר...אבל מה אומר החוק בנושא? בשלושה וחצי חודשים ראשונים צריכים להפריש מהעבודה וגם אני את החלק שלי. אני לא צריכה למלא טופס, משהו? במכתב היה כתוב שאם לא יופרשו פיצויים,במילים אחרות הקרן "אבודה" חוצפה

5 תגובות
עמוד 1
  • אז ככה
    לגבי שעת הנקה:
    אם את עובדת משרה מלאה מגיע לך 7 חודשים אחרי הלידה שעת הנקה. את יכולה לנצל אותה מתי שבא לך. וזה אמור להיחשב לך בשכר.
    אין דבר כזה שעת שאיבה זה כלול בשעת הנקה.

לגפי ההפרשה לפיצויים, בגלל שהית בחל"ת (חופשה ללא תשלום) העבודה לא הפרישה לך לקרן פיצויים, בזמן חופשת הלידה הם מחוייבים להפריש לפיצויים אבל בחל"ת ממש לא, ונראה לי הזוי שבגלל ששלושה חודשים לא הופרש לקופה היא אבודה, תבדקי את זה שוב
  • בדיוק מה שאמרה ליבי

• 1. מגיעה לך שעת הנקה שכוללת בתוכה שאיבות.
    2. אני חושבת שאת היית אמורה להפריש לעצמך לקרן בזמן החל"ת.
  • תודה

• 7 חודשים מהלידה לדעתי

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה