הערכת משקל- מוטרדת :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף..
    מתה כבר שכל ההריון הזה יהיה מאחורי ולהחזיק כבר את הקטנצ׳יק הזה שעושה מלא בעיות ולראות שזה אמיתי והוא באמת שלי :(
    לא יודעת אם אתן זוכרות אותי אבל אני אחרי שנתיים של נסיונות ואכזבות עם הריון מחוץ לרחם והפחות נקלטתי בשעה טובה הריון ספונטני אבל לצערי מהסקירה המאוחרת יש לרופאים נטיה להפיל לי את הלב בכל בדיקה...
    אז בהתחלה זה היה עובר גדול מידי, אחרי זה ממצא אקוגני בלב ואז הרחבת אגני כליות... מעבר למעקב הריון בסיכון, מלא בדיקות שמראות שברוך ה׳ הכל בסדר. ועד שחשבנו שהכל מאחורינו ובשבוע 29 אמרו שההערכת משקל תקינה והילד בדיוק בממוצע היום הייתי שוב בהערכת משקל והנה שוב העובר גדול מידי ואני צריכה לעשות העמסת סוכר של 100.
    מה? 2700 בשבוע 34 זה כל כך גדול?? ואם הןא יוולד שמנמן זה רע?!
    הרופאים האלה כל כך אוהבים להלחיץ... אני כבר על סף להשתגע!!! אחרי כל בדיקה אני רק מתפללת שהכל כבר יעבור בשלום ויהיה מאחוריי כבר :/

סורי על החפירה פשוט הייתי חייבת לשתף ולפרוק....

8 תגובות
עמוד 1
  • הריון זו תקופה מלחיצה מאד.
    אני מקווה שהכל תקין ותהיה בקרוב עם תינוק שמנמן בידים
  • לא נראה לי שהוא כזה גדול..
    אני עשיתי בשבוע 33 היא הייתה 2100
    וחוץ מזה זה סה״כ הערכה..

• בדיוק כמו שאירה אמרה, זו רק הערכה...זה לא תמיד מדוייק. אל תיבהלי מהמשקל

• הריון הבא תלכי לרופא אחר שיודע שהוא מטפל בנשים בהריון ולא בסתם חולים חסרי רגשות.
    אני מתארת לעצמי איזה משפטים אומרים לך, שאין בהם שקר, אבל סדר המילים והטון
    קובעים לך עוד שניה אישפוז במחלקה אחרת
  • שיהיה גדול ובריא.. תנסי לא לקחת קשה את מה שאומרים לך..
    אין שום ״פגם״ בתינוק גדול!!!
    אצלי הם תמיד קטנים נו אז מה??????
    פשוט הרבה פעמים שיש סכרת הריון אז התינוקות נולדים קצת גדולים, אבל בריאים!!!
    אל תתרגשי! אני מאמינה שהכל בסדר

• לדעתי הוא לא כל כך גדול וזה רק הערכה

נראה לי שטויות
  • קודם כל, גם לי זה לא נשמע כזה גדול..

לגבי הרחבה של אגני הכליה- גם לבן שלי היה את זה.. לרוב אין לזה חשיבות.. כמה הרחבה אמרו שיש?
  • אצלי קורה משהו דומה לשלך..רק שלי אומרים שהוא קטן. שלחו אותי אפילו אתמול לבית חולים כדי לעשות שם אולטראסאונד נוסף והתברר שהכל שטויות. הרופאים האלה יודעים להלחיץ נשים בהריון. בסוף יהיה בסדר..את תראי.ומה שקרה לי בימים האחרונים מוכיח שזה שטויות וכל רופא מודד אחרת. אני אספר לך עוד משהו...בהריון הקודם עשיתי הערכת משקל ואמרו שהוא שוקל 3160 ויום אחרי זה יצא ככה שילדתי והוא נולד במשקל 3435 ..קולטת? מה זה אומר? שזה הכל לא מדוייק ורק כשהתוינוק יוצא ושוקלים אותו זה הכי אמיתי וגם... גיסתי ילדה לא מזמן ושקלו בחד שלה והמשקל לא עבד נכון ושקלו אותה בחדר אחר ואח"כ כשהיא הגיע לטיפת חלב אחרי שבוע התברר שבכלל כל המדידות בבית חולים היו לא נכונות..לא גובה ולא משקל. אז הכל שטויות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה