היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רז ממש לחצה עכשיו וחשבתי שהיא עשתה קקוש, פתחתי אץ הטיטול והוא היה ריק
13 תגובות
עמוד 1
יש מצב שהיא פצעה את עצמה תוך כדי הקקי אם יש לך אפשרות תתקשרי לרופא ילדים ותדברי איתו בטלפון שייעץ לך מה לעשות
תתקשרי לרופא או למוקד.... אל תקחי אחריות על זה
יש משהו כזה שלוקחים גבעולים של משהו וטובלים בשמן ומכניסים לתחת כל פעם קצת וקצת ואז זה יוצא להם בקלות...
אמא שלי גננת 20 שנה [/url
לוקחים גבעול של פטרוזיליה טובלים בשמן ומגרים את פי הטבעת לאט ובעדינות וזה עוזר לקקי לצאת
כןןןן מה ששלי אמרה!!! שלי יש לך שם מהמם... [/url
מה ששלי אמרה לוקחים גבעול של פטרוזיה טובלים בשמן תינוקות ומגרים את פי הטבעת... זה מה שאני עשיתי שלאוריה הייתה עצירות.
בנות תאמינו לי שאני מכירה את כל השיטות... גבעול עם שמן, מד חם - הכל! הילדה מוכרת לרופאה עם העצירות שלה- אפילו כבר קיבלה פעם נרות גליצרין של עזרו בגרוש, וגם סירופ מיוחד ליציאות
תקשיבי אני לא הכי מאמינה אבל מה נסגר איתה? כל פעם משהו בטח נמאס לכם וגם לה תעשי לה גירוש של עין הרע
ובלי קשר פינוקים באילת!!!!
גולי פינוקים יש תמיד
סייעת אצלנו בבית ספר אמרה לשים בשקית שתי ביצים ולשבור מעל הראש השקית אטומה!!! ולהגיד ״נשברה עין הרע״
אני מחר באמת יעשה את זה
אויש מסכנה קטנה......... עצירות זה נורא!!! תקני לי מיץ שזיפים או שתכיני לה את... מקווה שיעזור [URL=http://www1.glitterphoto.net/]