כמה ארוחות ביום? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה ארוחות בערך ילדה בגיל שנה צריכה לאכול ? בין כל ארוחה היא רוצה השלמה מהנקה אני רוצה כבר להפסיק עם הנקה
    אולי אני לא מכינה לה מספיק ארוחות וביניים

6 תגובות
עמוד 1
  • ארוחת בוקר.... חביתה אפשר גם מקושקשת, גבינה, עגבנייה מגורדת אולי... חצי פרוסה....
    אחר כך בסביבות 10 אולי וחצי.. פירות טחונים....
    בסביבות 12 וחצי 1 ארוחת צהריים, פירה קציצות אורז... ומרק ירקות
    שנת צהריים בכייף...
    ב 4 מעדן ואז בסביבות 7 ארוחת ערב טובה אפשר אפילו קורנפלקס עם חלב לתת לו להיות רק וספוג טוב טוב.... או שוב פרוסה עם טחינה , חומוס, גבינה, חלבה....
    ובסביבות 9 אפשר הנקה/בקבוק....
    ובטוח היא תשאר שבעה עד הבוקר

• תודה גם על הדוגמאות נראה מספיק

אשמח לעוד דוגמאות אם יש לכן לגוון לה ארוחות

• בת שנה... אממ... אני מניחה שהיא בבית ולא במסגרת?

בוקר - לחם+ גבינה עם חביתה או טונה או צפתית וסלט ירקות ( אם היא אןכלת)
    אחכ פירות - ככה ביד ( אם יש שיניים) בננה, אגס, תפוח וכד'
    אחכ ארוחת צהריים ( פחממה חלבון ירק)
    אחכ א. ביניים - כריך עם ממרח כלשהו ( תמרים , חומוס, חלבה , טחינה)
    אחכ מעדן עם גבינה ( יכול להיות שעל זה אפשר לוותר תלוי בשעות)
    ואז הנקה או בקבןק לפני שינה ...

זה תפריט לאחלה יום

• תודה
    היא אוהבת חומוס חחחחחחחחחחחחחח וטחינה עם שום
    אני אתחיל מימחר אני רוצה להוריד הנקות לגמרי אולי רק בוקר וערב הבעיה שאחרי כל ארוחה היא חייבת ציצי כאילו היא פוחדת שאני אגמול אותה זה לא יאמן גם כשהיא שובעת מאוכל היא חייבת שלוק חחחחחחחחחח

• תציעי לה אחרי כל ארוחה מים
    ואחכ כשאת "משחררת אותה לחופשי" מהכיסא, תרעיפי עליה מלא תשומת לב, איזה משחק אינטנסיבי, או יותר טוב - תשתגעי איתה במשהו פיזי, או שיר וכ'ו....תסיחי לה את הדעת. תיהיו במקום בו היא לא יונקת גם.
  • בבריכה זה המקום היחידי שהיא לא יונקת חחחחחח

יש לנו כאן בריכה במרחק כמה צעדים אבל אין לי כח ללכת כל יןם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה