שאלה על קניית בגדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה לקנות בגדים שיהיו טובים לה לשנה הבאה, כי יש הנחות שוות בפקס ושילב עכשיו
    אז איך אני אדע איזה מידות לקנות, כי לפעמים המידות שרשומות זה לא המידות שבאמת יתאימו???
    אתן גם קונות לשנה הבאה???

8 תגובות
עמוד 1
  • האמת היא שגם חשבתי על זה...אבל קצת בעייתי מבחינת המידות.
    הבן שלי בן 4.5 חודשים, ולמשל בשילב כרגע עולה עליו בגד גוף מידה 0-3 חודשים. ולא צמוד.
    MISH MISH - המכנסיים שקניתי לו לגיל 3 חודשים עדיין עולים עליו.
    אבל חברות אחרות זה קצת שונה, 0-3 כבר קטן עליו.

החודש קניתי לו בגדים לגילאי 6-12 חודשים, והם אחלה, לא צמודים, גם ככה חחחחם, וישמשו אותו הרבה זמן...(לאו דווקא מותגים).

לגבי שנה הבאה?????? יש זמן, תמיד יש מבצעים, אני לא יודעת לאמוד את הגדילה שלו, לעשות חישובי עונות

• תראי במקרה של רז היא ממש קטנה.. יש מלא בגדים משנה שעברה שעוד עולים עליה

• גם אצלי זה בעיה כי למשל בפוקס אמילי לובשת 18-24. לכי תדעי אם שנה הבאה אני לא אצטרך להשאיל לה את הבגדים שלי
  • הבן שלי בן 3.5 חודשים וקניתי לו לשנה הבאה בשילב 18-24
    ושרוול ארוך לחורף הקרוב 12-18

• האמת אני כל סוף עונה עושה את זה ,בדרך כלל שילב ופוקס קולעים במידות....אז אני קונה את המידה שהוא יהיה בקיץ הבא....

• אני לא קונה בגדים לעוד שנה חבל על הכסף לא תמיד קולעים למידה...
    מה גם ששנה הבאה היא תהיה בגן את רוב הבגדים אני ממליצה לך לא לקנות בחנויות מותגים כמו שילב שוב כי חבל על הכסף...
    אני קונה בעונה עצמה בעיקר בחנויות אאוטלט שם המחירים הם תמיד מעולים ( פוקס גאפ וכו׳ ) אני גם קונה בחנויות בעיר ( לא קניונים) בגדי דיסני ( טום וג׳רי בטמאן ספיידרמן גרפילד ושות׳) אני לא זוכרת את שם החברה שמייצרת אבל מדובר בבגדים 100 % כותנה ונשמרים מעולה ומדובר על 30 ש״ח לחליפה.
    ברור שפה ושם אני מפנקת בחלפיה בשילב אבל מכל בגדים בארון יש אולי 2-3 חליפות כאלה ( בגדים לאירועים זה בנפרד כמובן)
    את הכסף שלי אני משקיעה בדברים אחרים אבל זו דעתי האישית
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • אני קנית בשילב חליפה ב25 שקלים ההנחות של סוף עונה ממש משתלמות ....

• ?? ????? ????? ???
    ??? ?? ????? ?? ???? ?????? ??? ??? ????.
    ??? ??? ????? ??? ??? ?? ????? ?? ???? ???? ?? ?? ???? 12-18 ???? ?? ?? ??? ???? ?????.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה