היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות אני לא יודעת מה לעשות מיום חמישי בערב יש לי כאבי ראש, אתמול חיכיתי חשבתי זה יעבור וזה באמת עבר בערב לפחות כאב והיום שוב כאבי ראש חזקים, האם זה בסדר? האם צריך לפנות למוקד?
10 תגובות
עמוד 1
את שותה מספיק?
כן. הכאב כאילו בה ואז הולך ואז שוב
היה לי את זה הרופא אמר שזה קורה בהריון לשתות הרבה ולאכול משהו מתוק כי לפעמים זה בגלל ירידה של הלחץ דם
בסוף הלכתי למוקד, הרופא אמר שיש לי סינוסיטיס וכנרא וירוס מתפתח! לא מעינה שבגלל וירוס תתפוצץ כל כך הראש, ההרגשה הייתה יאלה תלכי כבר הביתה!! מחר מתכוונת ללכת לרופא שלי! הוא נתן לי אנטיביוטיקה כל כך מהר שזה קצת לא אמין!עכשיו שוב הכאב בלתי נסבל! כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי!!!
אם זה סינוסיטיס זה גורם לכאבי ראש חזקים...
הכי טוב תלכי לרופא שלך ...לבעלי שבוע שעברבמוקד אמרו מלא שטויות שהרופא שלו אמר הפוך לגמרי וצדק [
יכול להיות סינוסיטיס.... כשאת מתכופפת כואב יותר? הכאב פועם או אחיד? אם את דופקת על הלחיים בצידי האף כואב?
אם כל אלה כן, נשמע אכן כמו סינוסיטיס.... וכן, אם זה זה צריך אנטיביוטיקה...
אבל אם את לא סגורה על זה, תלכי לרופא, תעשי צילום ותוודאי...
תרגישי טוב!
מה הקשר בין וירוס לאנטיביוטיקה??
לא נורא לפי דעתי אל תגעי בזה עדיין זה מה שאני הייתי עושה
כאבי ראש יכולים להגרם מ מליון סיבות תנוחי ותשתי בינתיים
[
לא יודעת אם את בהיריון ובאיזה שליש את, אבל זה מצוי בשליש הראשון... ככה לפחות הרופאה שלי אמרה. אני הייתי סובלת מאוד ממיגרנות עד שליש שני בערך. זה הרגיש לי נצצצצצצצצח! תרגישי טוב. [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
הלכי היום לרופא שלי, כשסיפרתי לה שהרופא במוקד תוך דקה החליט שזה וירוס וסינוסיטיס היא חייכה חיוך כאילו הבינה שאין קשר לזה כמו שאני אתמול הרגשתי מהביקור אצל רופא במוקד..אמרה לי טוב שלא התחלת לשתות אנטיביוטיקה למרות שזה אנטיביוטיקה שמותרת בהריון אבל עדיף לראות קודם דרכים יותר טובים, נתנה לי אופטלגין בטיפות ואמרה שאם עד הערב זה לא עובר נתנה לי גם הפניה למיון ככה שיוכלו לבדוק אותי גם רופא נשים וניורולוג..אני חששתי מרעלת הריון אבל היא אמרה שזה לא נראה כי אין לי לחץ דם גבוה וגם בצקות ברגלים..אני כרגע בשבוע 32+3.. ניראה עד הערב מכווה שהכאב לא יחזור! לגבי המיגרנות אני סובלת מגיל צעיר ממגרנות וגם סבלתי בתחילת ההריון וזה ממש אבל ממש לא המיגרנה!! כי אני זוכרת את המיגרנות של תחילת הריון שזה פשוט בלתי נסבל ושום דבר לא עוזר ורק בה לך למות מכאב ופה זה כאב שכואב כמה שעות ואז נעלם ואז שוב. עכשיו גם עוזר לי מאוד מקלחת חמה ואז קרה..בקיצור משו לא ברור...ולא לא כואב לי בלחיים הכאב רק גודל כשאני מורידה את הראש או מתאמצת!
ה"רופאים" במוקדים האלה פשוט זוועה!!!! בערב שבת לפני שנה וחצי בערך, אייל לחא אכל כלום! וכל הזמן בכה, אז הלכנו לרופאה במוקד, היא בקושי הסתכלה על הגרון ואמרה שיש לו דלקת בגרון וצריך אנטיביוטיקה, ואני אמא צעירה, מה עושה, מקשיבה, ואייל לא מפסיק לבכות, עבר יום, הגיע שבת וכלום לא עוזר, ואנטיביוטיקה עוזרת אחרי יום יום וחצי, הלכתי לרופאה שלו בראשון בבוקר, מה מתברר????? יש לו אפטות! ונחשו.... אנטיביטיוטיקה שהיא נתנה מגבירה את האפטות! נתתי לו ספריי כזה, וחלב עיזים, תוך חצי יום הילד אכל כמו גדול וזה עבר! מאז, אני הולכת למוקד, לבקש הפנייה למיון. ואגב, גם את זה אני לא צריכה, יש את המוקד אחיות וגם שם אפשר לקבל הפנייה ישירות למיון.
בקיצור זה היה ארוך ואבל להיות במוקד זה יותר ארוך וביזבוז זמן!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]