היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מדהים אותי בכל פעם מחדש איך אנשים אוהבים לדבר ולשפוט אחרים...
אנחנו עושים בריתה לאביגיל בעוד חודש וכבר כמה "נשמות טובות" התחילו להעביר על זה ביקורת - למה זה בשישי? למה עוד פעם בריתה? למה זה בעיר הזאת והזאת?
קיצר ממש לא מרגש אותי אבל מדהים אותי בכל פעם מחדש איך אנשים (במיוחד כאלה שהחיים שלהם בזבל) אוהבים לדבר על אחרים...
22 תגובות
עמוד 1
ברוכה הבאה למועדון
אח, כמה שזה נכון
מאמוש התשובה בגוףמהשאלה, החיים שלהם בזבל,הם מחפשים משהו טוב יותר לדבר עליו. שיתפוצצו
[[url=http://www.familylobby.com]
יפה כתבת... "שידברו"! המילים שלהם שוות לזבל... שכל אחד ינהל את החיים שלו! [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
כמו שאמרת .. אנשם מדברים שידברו.. סליחה על הביטוי.. שיקפצו
פחחחחחחח שיתפוצצו
מן הסתם בגלל שזאת בריתה שנייה אנחנו עושים יותר מצומצם (אצל אריאל היו כמאתיים איש באירוע הזה אנחנו בונים על מאה) את האירוע הקודם עשינו בערב עם dj ומלא אלכוהול... קיצר מי שרוצה לבוא שיבוא ומי שלא, שלא יבוא... אבל למה לדבר?!
באירוע הקודם שלי איזו חברה זרקה שאני אוהבת לעשות אירועים כי אני אוהבת להרוויח כסף
אני לא מאמינה שאמרו לך דבר כזה!! אנשים מגעילים
תקשיבי מותק כשרז נולדה ההורים שלי בעיקר חפרו לי בשכל לא לעשות בריתה שזה גזל
צרות עין וקנאה.. שני הדברים הכי מזעזעים שיש.. פשוט בובה שימי פסססססססססססס על כל אלו שמדברים.. קחי את זה אפילו כמחמאה שכל כך מתעניינים בכם :)
תראי לאנשים תמיד יהיה מה להגיד פשוט שימי פס אחד גדול ותעשו מה שטוב לכם
כשעשינו ברית לכל העולם היה מה להגיד רחוק מדי למשפחה של בעלי ולמשפחה שלי השעה לא נוחה אמצע שבוע למה ככה? ועוד אצלי זה היה מלווה בריב אטומי עם אמא שלי בעודי במיטה אחרי ניתוח קיסרי בקיצור תעשי מה שבא לך וזהו וכמו שבעלי אמר למשפחה אחרי שהתמוטטתי במיטה בביח מי שרוצה שיבוא מי שלא שלא יבוא לא נכעס... ושידברו עד שתכחיל להם הלשון
ככה זה כשקנאה מדברת במקום אנשים...
אוייש את מזכירה לי אותי בדיוק לפני חודש
שימי פס שידברו - בגלל זה החיים שלהם בזבל. ולך...... שיהיה לך אירוע מדהים ותהני בו המון, ותחגגו את הברכה הגדולה ביותר שאדם יכול לקבל - תינוקת חדשה
מה שלא תעשי תמיד לאנשים יהיה מה להגיד... עזבי שיתפוצצו...
איזה אנשים ....
גועל נפש צרי עין
כמו לפני חתונה למה ככה ולמה ככה תעשו ככה וככה ככה לא טוב ככה כן טוב אני הרגשתי שאני מתפוצצת כבר חבל על האנרגיות מה שלא תעשי לאנשים תמיד יהיה מה להגיד פשוט תתעלמי
אני פשוט שונאת אנרגיה שלילית! לא מבינה למה אנשים מפזרים את השליליות שלהם בעולם...
נטלי בדיוק מאותה סיבה אני עושה בצהריים משהו קטן העיקר לחגוג לקטנה...
אסתר אל תספרי אף אחד! אנחנו עשינו יום חמישי האחרון בצהריים כן, תמיד יהיו אנשים שישאלו למה לא בערב, עושים את זה כדי לחגוג לטקנה ושיהיה מזכרת...בנינו על 100 איש בסוף באו 140 שזה גם נחמד... היה אוכל טוב, אנשים נהנו .... וזהו ... לא צריך להסחף ולהשקיע עשרות אלפי שקלים... הכי חשוב שתהנו ושלאביגיל ולכם תשאר מזכרת מהבריתה