ריבוי מי שפיר - על הגבול הנורמלי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום חמישי הייתי בבריאות האישה - התלוננתי על הפחתה בירידת התנועות של העובר.

למזלי הרב הרופא המטפל שלי היה שם וביקש שאני אפנה לבית חולים למיון להיבדק שם.
    והרופאה שבדקה אותי אומרת שנראה לה שיש לי ריבוי מי שפיר אבל על הגבול הנורמלי. דבר שיכול להסביר את ההפחתה.

אבל מאיפה זה בא? הכל היה בסדר לפני :(
    [/url
3 תגובות
עמוד 1
  • מה הסבירו לך? מה עושים עם זה?

• מי שפיר זה דבר מאד דינאמי ולכן יש גבולות לנושא.
    כל עוד זה בגבול הנורמה זה בסדר.
    תנסי להיכנס לרופא שלך השבוע שיבדוק את הנושא של כמות מי שפיר.
    וסתם סיפור מצחיק - השכנה שלי היתה מאושפזת בבית חולים מעל לשבוע (חודש תשיעי), כי במהלך היום היה לה מיעוט מי שפיר ובערב היה תקין.
    וכל פעם אמרו לה בערב הכל תקין מחר ישחררו אותך ויום למחרת שוב פעם מחסור.... צחקתי עליה שזה כמו גאות ושפל אצלה (היא חברה ממש טובה שלי אז הרשתי לעצמי קצת לרדת עליה חחחחחח)
    בסופו של דבר אנחנו ילדנו בהפרש של 3 ימים (אני קודם אבל בקיסרי) ובילינו יומיים בבית חולים באותו החדר. היה הכי כיף בעולם להיות מאושפזת עם חברה ממש טובה שלי.
  • חחח ליבי מצחיקולית!!

גולי היא אמרה שנראה לה שהיא חושבת שזה זה...

וביקשה שאני אחזור לרופא המטפל שלי לעשות את הבדיקה שוב. - היא אומרת שזה לא מסוכן.

משום מה היום אני מרגישה אותו נהדר מאוד!!! 555

אבל ליתר בטחון אני אבדוק את זה.
    [/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה