הצילו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הצילוו רוצה ומוכנה לישון רק בטרמפולינה או בידיים או עם ציצי בפה.... אבל לא במיטה (עריסה ) שלה...
    מה לעשות.? לתת לה לישון איך בנוח לה? להתעקש על מיטה (היא בוכה ולא מוכנה אפילו להיות בה רק כשנרדמת חזק חזק חזק אני מניחה בעדינות וגם לרוב הנסיון כושל וככה פעמיים שלוש עד שעוברת לישון במיטה.....
    מה לעשות?

5 תגובות
עמוד 1

• אצלי הוא מוכן לישון רק במיטה זוגית

• היא עדיין קטנטנה והיא זקוקה להרבהההה חום ומגע...
    וכמובן שהיא עדיין לא למדה לישון כמו שצריך, מבחינת להמשיך לישון אחרי שנגמר מחזור שינה של 40 דק' (תינוקות ישנים חזק במחזורים של 30-40 דק').

אני חושבת שאיכשהו צריך למצוא את האיזון בין השהייה על הידיים לבין להשכיב אותה לישון במיטה שלה וללמד אותה לאהוב להיות שם.
    תנסי אולי לכסות אותה בשמיכה עם ריח שלך, אם אתם מדליקים מזגן ומספיק נעים אצלכם אפשר אפילו לכסות אותה בצורת עיטוף.
    תינוקות מרגישים הרבה יותר טוב כשהם מכורבלים בגיל הזה, זה מדמה את התחושה שהם עדיין ברחם של אמא.
    תנסי לבקש עזרה מבני המשפחה האחרים שיירתמו למשימה ויחזיקו אותה על הידיים בזמן שאת תלכי לנוח/לטפל בלינוי.

ולגבי השינה - משהו כמו 30-40 דק' מהרגע שהיא נרדמה היא עלולה להתעורר כי כמו שאמרתי נגמר מחזור שינה בשלב הזה...
    צריך לעזור לה להמשיך לישון על ידי ליטוף, לחישה "שש..שש"

בהצלחה
  • אם נוח לה בטרמפולינה שתרדם בטרמפולינה... ואחר כך תעבירי...

שלי לא מחבבת טרמפולינה (הלוואי והייתה) מוכנה לישון רק על הבטן וזה קצת מסוכן בגיל הזה
  • אשמח לשמוע עוד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה