אוף.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה לעזוב את הדירה שלנו ולעבור לבית אחר
    הדירה מהממת... באמת... הבניין חדש המחיר סביר...

אבל אני רוצה לעזוב... ואני כבר בהריון מתקדם והמשפחה שלי אומרת מה עכשיו לעבור? נצטרך לנקות הכל ולהכניס ולסדר...

ולי יהיה קשה... ולא תהיה לי כל כך עזרה מהמשפחה שלי הפעם כי אחותי מתחתנת בסוף החודש ויש לחץ...

אוףףףףףףףףףףףףף סתם רציתי להוציא.
    [/url
8 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו עברנו ובעלי עשה את כל האריזות חוץ מבגדים שמיינו ביחד...
    ביום המעבר אמא שלי באה ועזרה קצת
    יצא שהכל נפל עליו, אבל הוא היה סבבה עם זה
    אם בעלך רוצה לקחת את זה על עצמו אז למה לא?
    עם תינוק פי אלף יותר קשה לעבור

• להפך... אני בדעה שעם תינוק יותר קל... כי אפשר לשים את התינוק אצל ההורים כמה שעות... ולנקות בבוקר את הבית ולהמשיך...

עם בטן קשה לנקות ואסור יותר מדי מאמץ.... אני כבר לא יכולה לנקות כמו פעם... אני מנקה עם הרבה הפסקות באמצע ח
    [/url
  • למה את רוצה לעזוב?
    אם את אומרת שהדירה מהממת והמחיר סביר?
    ועם עוברים, עושים לאט לאט זה ייקח יותר זמן.
    קשה אבל אפשרי
  • אם כבר לעבור, אז עכשיו, לפני הלידה.
    אני עברתי כשהקטנה שלי היתה בת חודשיים, ולא יכולתי לעזור הרבה, רוב הזמן היא ינקה (מן הסתם, עליי), וכשהיא לא ינקה, היא בכתה (גם עליי). לכן, בדיעבד, היה עדיף לעבור לפני סוף ההריון, אז עוד יכולתי לעשות דבר או שניים.

בלה בייבי המשווקת הרשמית של מוצרי Kids Line בישראל.
    בלעדי באתר- תיקי החתלה אופנתיים.
    www.bellababy.co.il
    או בפייסבוק:
    http://www.facebook.com/bella4baby
  • למה את רוצה לעבור?
    עוד כמה זמן החוזה נגמר?

• הדירה נמצאת רחוק מהעיר... אם צריך סידורים וכאלה צריך לסוע כל פעם.

יש פה רעש שמתחיל לעצבן... כאילו אין... אתן לא מבינות... שומעים הכל!!!! אני שומעת אפילו את הצלצול של טלפון הבית של השכן מעליי!!! זה הזוי!!!

אי אפשר ככה... והכל סגור ויש מזגן כל הזמן אבל עדיין שומעים. זה לא כייף...
    [/url
  • חפשת משהו אחר?
    תתחילו קודם כל בלחפש ואם יש מציאה שווה לעשות מאמץ, לא?

• וואי שלי זה כמו הדירה שלי, רחוקה מהעיר, שומעים כל רעש ממי שגר מעלי אצלי בנוסף הבית מלא בגוקים כי זה בית חדש ולא ריססנו לפני שעברנו.
    אני עברתי לדירה הזאת כשהייתי בחודש שישי,
    בגלל המאמץ של האריזה התחילו לי לחצים בבטן
    אבל אם יש מי שינקה, יארוז ויפרוק אז כדאי לעבור עכשיו, יהיה יותר קשה לדעתי עם תינוק.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה