היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כן אמרו לי בבית חולים שאמורים לקבל אחרי חודש מהלידה מכתב על הסכום 1650 שח עבור ילד ראשון... אם את מתכוונת לזה.. ועבור החופשת לידה גם אמורים לקבל פירוט חוץ מזה שתמיד אפשר להתקשר לביטוח לאומי אני התקשרתי השירות שלהם ממש טוב והם נותנים תשובות מדוייקות על הכל!
אגב מה שלומך, איך את מרגישה?
היי שירני ....אני בסדר איך את ? את מדברת על המענק לידה ...אי התכוונתי לדמי לידה עבור החופשת לידה ב 2 ליולי הם הופקו בחשבון אך טרם הגיע פירוט אני רוצה לדעת כיצד חישבו איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
ועבור החופשת לידה גם אמורים לקבל פירוט חוץ מזה שתמיד אפשר להתקשר לביטוח לאומי אני התקשרתי השירות שלהם ממש טוב והם נותנים תשובות מדוייקות על הכל!
*6050 או 04-8812345 זה הטלפון של ביטוח לאומי מעיין קטנה שלנו את המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל...
ב"ה
הלן יקרה! אני קיבלתי מכתב בדואר מביטוח לאומי שגם הכסף נכנס וגם הפירוט איך חישבו! תחכי עוד קצת ואם לא מגיע תיצרי איתם קשר. ב"הצלחה!
אני לא קיבלתי פרוט לבית
אכן התקשרתי לביטוח לאומי לפני חצי שעה והם אמרו שהם שולחים בדואר וזה אמור להגיע תוך שבועיים איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך