היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נראה לי שהתחלתי להרגיש את קינדרון!!!! ממש כמו משהו קטן שעושה לי poke בבטן מבפנים... אבל איך זה יכול להיות?! אני רק בשבוע 15+3 ויש לי שיליה קדמית אז איך כל כך מוקדם?!?!?!
בנוסף, אתמול במקלחת כאב לי החזה אז לחצתי טיפה ויצאו כמה טיפות חלב אמא׳להההה!!!! זה מתחיל להרגיש אמיתי!!! אני באמת בהריון?!?! זה באמת קורה לי?!?!?!
אני כל כך מתרגשת!!!!!!
26 תגובות
עמוד 1
הכי מגיע לך בעולם להיות בהריון
אני מתרגשת יחד איתך!! בהחלט יכול להיות שאת מרגישה את הטורנדו הקטן/נה בבטן גם בשבוע כזה מוקדם את פשוט מחוברת אל עצמך ואליו/ה
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
אוהבת אתכן יפות
איזה כיף! תהני מזה
קודם כל- עוד לא בירכתי אותך.. בשעה טובה!! איזה כיף.. שיעבור קל ותקין ובריא בע"ה!!!
אני התחלתי להרגיש בשבוע שלך שמחה בשבילך מאד!!!!
יכול להיות ועוד איך גם אצלי שילייה קדמית וגם אני הרגשתי הפעם בשבוע ממש ממש מוקדם... ושמעתי שלא טוב ללחוץ על הפטמות כי יכולים להופי צירים
תודה בנות, הייתי בטוחה שבגלל השיליה הקדמית אני ארגיש מאוחר אבל... סבבה לי!
אני יודעת שלחיצה על הפטמות יכולה לגרום לצירים, פשוט כאב לי אז עשיתי מסאז׳
הסקירה ביום שישי הבא, שבוע 17 בדיוק
עכשיו אני כל יום לוחצת
בגלל השיליה הקדמית אמרו לי שכדאי כמה שיותר מאוחר כך יראו בבירור הכל כי העובר כבר די גדול
איזה אושר 55555 שיהיה המשך קל ותקין ובידיים מלאות בעז"ה
ב"ה
התקופה הכי מרגשת בהריון : כשמתחילים להרגיש תנועות... מעכשיו ועד הסוף כבר תשתגעי ממיליון תזוזות!!!!!!!!!!!! איזה כיף זה! אני ממש מתגעגעת לחוש את זה!
אני הכי מאושרת בשבילך !!!!! איזה כיף זה להרגיש את התנועות של הדבר המדהים הזה !!!! תהני מאמי
איזה כיף זה
הPOKE נשמע לי כמו בעיטות.כי אני זוכרת שבהריון היה לי את זה המון וגם לא הבנתי שזה זה.. גם אצלי הייתה שיליה קדמית. איזה כייף.. שימשיך קל ועגול ויפה:)