עצבנית!!!!!!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עוד לא ראיתי כזאת חוצפנ מימייייי!!!

18 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אל תתרגשי ככה זה ילדים תמיד מעבירים מה שהם יודעים

אני פשוט לא הייתי מתחיסת אם ישאלו אותך תעני ברגע שיהיה אתם תדעו או ברגע שאני ירצה לספר אני אספר

שולחת לך ים של

• יא בובי זה לא שווה את העצבים..

• אני מפחדת מעין של אנשים

• מישהי פעם אמרה לי שאם אני בהריון ומישהו שואל אותו אסור להגיד שלא.....

• ככה זה ילדים. אין לך מה להתעצבן. פשוט תעבירי הלאה. מה אכפת לך מה אחרים, כמו גרושתו, חושבים? שיקפצו

• אם חשוב לך שהמשפחה שלו לא ידעו עדיין, אולי כדאי שבעלך ידבר איתה
    שלא תלך לספר (מקווה שכבר לא מאוחר מידי)...ובכלל, זה קצת הזויי בעיניי
    שילדה בת 9 יודעת מהן תופעות ההריון, מה לה ולהריון ולמה זה צריך לעניין אותה בכלל?

• שירה, מתוקה, בינינו - אין דבר כזה עין... לעומת זאת לחץ מ"עין" כן מזיק לך כי זה גורם להפרשה של הורמונים שלא טובים להריון, אז תרגיעי....

• כמו שכבר אמרו לפניי, ככה זה ילדים, הם לא יודעים לשמור סוד או מחשבות שמתרוצצות אצלם בראש.
    ולשקר לה זו באמת לא הדרך, אני דווקא שמחה שבעלך לא שיקר.
    וגם אם היא תגיד משהו לאמא שלה והיא תעביר את זה הלאה, זכותך לא לאשר ולא להכחיש.
  • רק אני בשוק??? הלו!!! היא בת תשע!!! מאיפה היא יודעת לקשר ככה ומה היא חוקרת ומספרת?
    זה ממש לא קשור לזה שילדים מספרים הכל!
    לדעתי, בעלך צריך לדבר איתה ולהסביר לה שלכל בן אדם יש את הדברים הפרטיים שלו
    ומכבדים אותם ולא רצים ומספרים לכל העולם
    ואם את בהריון את צריכה לספר ולא היא צריכה להחליט כי סה דבר אישי שלך
    אני פשוט חושבת שסה ממש לא ילדותי ולא כזה תמים
  • ג"ולי אני חושבת בדיוק כמוך! ובגלל זה אני בשוק וחושבת שזו חוצפה כי איזה מן זכות יש לה בכלל לספר דברים אישים ששיכים בלבד לי???? היא חושבת שאני בהריון שתחשוב לעצמה ולא מעבר לזה! ונכון שהיא בסך הכל ילדה אבל יש לה שכל של בת 12 ויותר והיא ילדה ממש מתוחכמת ועדין 9 זה לא ילדה בת 5....... ואולגה וקרן היא מקשרת את זה שאני לא מרגישה טוב להריון בגלל שככה היה לי עם יהונתן והיא זוכרת...בחילות וכו"....

• אל תתרגשי... ילדה בת 9 שבטח אמא שלה סתם מומרמרת...

תרגישי שאת לא מרגישה בטוב... אם היא שואלת נסי להתעלם למרות שזה לא נעים.

ושגרושתו תדע מה אכפת לך?! שתתפוצץ!!

הכל זה רק מלמעלה... אל תפחדי מכלום... רק מהקדוש ברוך הוא.

שיהיה המשך הריון תקין ומשעמם אמן!
    [/url
  • תודה בנות

• לא הבנתי את השאלה של - באיזה זכות זה נותן לה? - היא בת 9 - גם אם היא נתוחכמת כמו בת 12. הן ילדות לכל דבר ולא חושבות על זה כמונו. הן לא בוגרות עדיין. לכן אין לך מה לכעוס אליה. אין לה את הניסיון, את הבגרות והתחכום שלנו יש בגיל מסוים. היא בת 9.

• אני מבינה שאת לא רוצה שידעו אבל... אני קצת לא מבינה את הכעס שלך. תבקשי מבעלך שידבר איתה ויסביר לה שדברים אישיים שלך הם שלך בלבד ושלא הולכים ומספרים לכל העולם. אבל היא בסך הכל ילדה. היא לא בוגרת והיא לא מבינה. אז צריך לדבר ולחנך וזה חלק מגידול ילדים...

בכל מקרה, תרגישי טוב
  • שתהיה ילדה זה עדין מעצבן ואני עדין כועסת מה לעשות!........... יש לי כאלה עצבים עכשיו שבא לי לשבור תקיר!!!!!!!!!!!!!!!!

• חחחח.... מתה עלייך!
  • ב"ה

מותק!!
    אל תתרגשי, ילדים............................
    את לא צריכה לשקר אם ישאלו תגידי בעז"ה מהפה שלך למעלה.........
    אני אישית לא מאמינה בעין הרע!
    אני מאמינה שמה שצריך לקרות יקרה, הכל מלמעלה מתוקה שלי..
    ה' שומר עלייך ועל העובירקו הקטן שלך .

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה