טוב סרטטטטטטטט - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחלתי לקחת סרזט(גלולות למניקות) שבוע שעבר...
    הקפדתי כל יום לקחת וכמובן שמרפי חיכה לי בסיבוב
    אתמול שכחתי אחת ועוד ביום שסוף סוף היה לי בכלל כוח לסקס...
    מה אתן אומרות להילחץ???
    אני יודעת שהנקה היא לא אמצעי מניעה וזה מכניס אותי לסרט
7 תגובות
עמוד 1
  • אני כל פעם ששכחתי או לא לקחתי בזמן - הגלולות עשו לי דימום

אם את חוששת מעוד הריון - תשתמשו גם בקונדום

• אני לא מומחית גדולה אבל לא נראה לי שחודש אחרי לידה אפשר בכלל להיכנס להריון...זה נראה לי ממש מוקדם
    בכל מקרה מפעם אחת ואם הסקס היה באותו יום אין לך מה להילחץ, הדברים לא עובדים כל כך מהר שם בפנים אבל ביומיים- שלושה הקרובים תיזהרו

• באיזה שעה את לוקחת את הגלולה?

אני בדיוק מסתכלת בעלון של הגלולות..

אם יש עיכוב של 12 שעות היעילות של הגלולה עדיין נשמרת ואת צריכה לקחת מיד את הגלולה ששכחת ולהמשיך כרגיל עם השאר.

אם יש עיכוב מעל 12 שעות היעילות פוחתת, את צריכה לקחת את הגלולה ששכחת בדיוק שנזכרת ( עכשיו) ולהשתמש באמצעי מניעה נוסף במשך שבוע.

כמה ימים את כבר לוקחת את הגלולות בדיוק? אם זה יותר משבוע אז זה טוב כי הם כבר מתחילות לשמש כאמצעי מניעה, אם פחות משבוע אז זה קצת בעיה ונותר לקוות

[/url
  • מה שאנגליה רשמה מדוייק

• שונאת את הגלולות האלה!!!

• הבעיה העיקרית היא שאני אחרי קיסרי אז אסור לי בכלל להיכנס להיריון
    אודליה תודה על העזרה !!!

• אין על מה !

עשיתי דוקטורט על הנושא

[/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה