היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול היה לנו יום מאוד ארוך עם נהוראי. עדיין לא נרגעתי.
בבוקר נסעתי ללימודים, הראש שלי כאב והרגשתי לא טוב ידעתי שבשעה 17:00 יש לנו את התור המיוחל למומחה העיניים, שאנחנו מחכים לו למעלה מחודש. כבר בשעה 16:00 לא יכולתי לסבול את כאב הראש והלחץ והתקפלתי הביתה.
אז אירגנו את נהוראי, לקחנו את הטופס של ההפנייה לניתוח ומלאי אופטימיות יצאנו למרפאה. הרופא, בשונה מהקודם, היה פשוט מקסים!!! בדק לעומק, התייחס כ"כ יפה לנהוראי והרגיע אותנו המון.
כל הבאלגן התחיל מהרגע שביקש שנשכיב את נהוראי על המיטה ביקש שמתן יתפוס לו את הידיים, אני את הרגליים ובדק לו את העיניים מכל הכיוונים, ממש בכוח מלווה בצרחות אימים אני לא יכולתי לסבול את זה. לתפוס את הילד שלי במשך 10 דקות בעוד הוא מנסה להשתחרר ובוכה בהיטריה ממש. אח"כ זה היה גרוע יותר, שהרופא שם לו טיפות מרחיבות אישונים ואני יודעת כמה זה שורף. ממש עצרתי בעדי שלא לבכות, מסכן שלי. מה עברת.
בקיצור יצאנו איתו החוצה, לחכות חצי שעה. כל האנשים שחיכו במסדרון ניגשו לשאול מה קרה, מסתבר ששמעו אותו ממש בכל המחלקה
21 תגובות
עמוד 1
בע״ה הכל יהיה בסדר
יהיה טוב מותק.. תחשבי חיובי יהיה חיובי..
ודרך אגב צילינדר זה לא נורא אני עם צילינדר ובלי משקפיים..
בובה, אין דבר שעשיתם לא נכון!!!! זאת לא אשמתך ולא אשמת מתן!!!!
אני ישולחת ים חיבוקים ופה בשבילך מתי שתרצי
[/url
מאמי לי יש פזילה מגיל חצי שנה הרופא שלח את אוראל בגיל חצי שנה לעשות בדיקת עניים - ושם גילו שגם לו יש צילנדר הסבירו לנו שזה יכול להשתנות ואין מה לדאוג לחזור עוד חצי שנה שנה ז:"א שהוא יהיה בן שנה וחצי לחזור לראות מה יהיה
בעז"ה יהיה בסדר כמה שזה לא נעים אבל חצי מהעולם יש משקפים
מאמוש, קודם כל זה שלא צריך ניתוח זה מעולה!
תודה אהובות, על העידוד והחיבוקים
משקפיים זה לא משהו שמאשימים מישהו .. הפרעות בראיה זה פשוט משהו שנגזר עלינו ... חוצמזה שצילנדר 1 זה ממש לא נורא וככל הנראה גם לא מפריע . חוצמזה גם אם זה "הפריע" לו איך יכולת לדעת ?! ומניסיוני האישי מרחיב אישונים לא שורף אחרי ההשפעה שלו לא רואים כ"כ טוב . אבל זה עובר .... יהיה בסדר