התייעצות דחופה.... אודה לכל מי שתענה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות,
    ברוך השם הזוועה של שישי שבת מאחורינו.. אגמי משישי בלילה היתה ללא חום
    ואתמול לא שילשלה.. רק בבוקר קצת בערב הקקי היה כבר תקין
    אז לפי מה שהרופאה אמרה שלחתי אותה לגן...
    עכשיו כמובן שאני קרציה ולא הפסקתי להתקשר לשאול שהכל בסדר.. ענו לי שהיא בסדר לא רוצה לאכול את המרק או בקבוק אבל מותר לה היא עוד מתאוששת ממחלה אני לא מתרגשת אמרתי להם שזה בסדר רק שתשתה הרבה מים...
    אז הגננת מקטרת לי על כך שהיא עשתה פעמיים קקי, שאלתי שילשול?? היא ענתה לא קקי רך.. לא מבינה את הבעיה בזה אבל בסדר...
    היום בבוקר שישבתי עם הילדה קצת בגן שתי אמהות הצהירו כי הן שולחות את הילדים כבר שבועיים עם שילשול ואתמול חצי מהגן לא היה כי הם עם שילשולים
    ואני חוטפת על הראש????
    אני מעונינת להתקשר למנהלת ולשוחח איתה על הנושא אך השאלה היא אם זה כדאי.. שלא יתנכלו לילדה שלא יגנו ויתנערו מאחריות כמובן... האם אני צודקת או לשתוק??

12 תגובות
עמוד 1
  • יש אמהות חסרות אחריות (והאמת שלפי דעתי גם הגננת שמסכימה לקבל ילדים חולים היא חסרת אחריות).
    פעמיים קקי זה לא נורא.
    אמילי התעוששה רק עכשיו מוירוס השילשולים שהיה לה לפני חודשיים
    היתה מחרבנת 8 פעמים ביום.

הקיצר, אל תעלי בפניה את הבעיה ואם היא תתחיל לדבר איתך על הנושא תחזירי לה בשאלות..
  • ברור שלהגיד להן זה לא בסדר ולא אחראי מצידן לקבל ילדים עם שלשולים חולים

בגלל זה את צריכה לקבחת חופש לראות את הילדה שלך סובלת למה לשתוק?

• גם אני בדיעה של לא להגיד כלום, כיהן עוד יסובבו את זה ככה שאת תצאי האשמה העיקרית.
    החלמה מהירה לבובית!

• תתעלמי זה לא קשור אלייך או אל אגם
    זה תסכול של הגננת שלא מצליחה להציב גבולות להורים
    כנראה מפחד מהורים מסוימים
    פשוט תתעלמי

• גולי - את מצליחה לשים גבולות להורים?
    אני חושבת שזה לא בסדר שמביאים ילדים חולים ואז הילדים שלי נדבקים והופכים לחולים עקב כך. למה הם צריכים לסבול? ולמה אני צריכה לקחת חופש? מי משלם לי את היום הזה? ההורים האחרים?

• סליחה לא להגיד זאת טעות!!!!
    מה זאת אומרת לא מביאים ילד חולה לגן נקודה.
    מה קרה כולם צריכים להידבק? הגננת מודעת מה אגם מסכנה עברה?

• אצלי ילד שמגיע חולה, חוזר הביתה!
    פעם אחת ההורים לומדים שככה זה הרבה יותר מסובך וקשה
    וזה לא קורה יותר
    אני בשום אופן לא מקבלת ילד חולה ומתעקשת שיבואו לקחת
    זה לא בית חולים
    ולא הייתי שולחת לגן עם גננת כזאת
    פשוט חוצפה

• גם אני בדעה הזאת בגלל זה למרות שלא היה לה חום ושילשול נשארתי עוד יום ככה לוודא שהכל תקין איתה בבית, ולא רואים את זה בעין יפה גם אצלי בעבודה אבל יש לי סדר עדיפויות בראשו הילדה שלי נקודה!
    וזה שהורים אחרים לא מעניין אותם או שפחות מייחסים חשיבות הורג אותי!!!
    זה פעם שניה שזה קורה בפעם הראשונה היא חטפה מאותו ילד דרך אגב ברונכיטיס עם ציפצופים בריאות אני הייתי איתה שבוע בבית!!!
    ורק התחלתי לעבוד שתבינו..
    לא מבינה את חוסר האחריות הזו ואת התחושה שלשבת בעבודה שהילד חולה!!
    התקשרתי אליה היא אמרה שהיא לא יכולה לעשות היסטריה מחשש לדיזינטריה אבל שהן יהיו עם היד על הדופק...
    אני אמרתי לגננת שהיא לא משלשלת כבר ושאם חלילה יש שילשול להתקשר אליי מיד ואני יבוא לקחת אותה....
    כנראה שמי שבסדר יוצא לא בסדר

• אני אחת שבד"כ לא שותקת,אני מבינה את הדילנה שלך.
    אני הייתי אומרת לגננת,זו שאמרה לך, לא למנהלת. הייתי אומרת משהו בסגנון של שלחתיי את הילדה גשהיא מחלימה ושמעתי שיש שני ילדים חולים, ויכול להיות שהיא נדבקה מהם.
    חוף מזה שאת לא יודעת אם היא בעירה גם להן!?

[[url=http://www.familylobby.com]
  • צודקת בהחלט!
    לדבר עם האחראית!

גם אצלי מכת שילשולים ואני אחרי פעמיים מתקשרת ודורשת שיבואו ויקחו.
    יש כאלה שמיד באים ויש כאלה ששמים פס ויותר מכך
    בכוונה שולחים מישהו אחר שיביא את הילד. למשל הסבתא או הדודה....
    רק עכשיו השארתי הודעה לאמא שאני בטוחה שבכוונה היא לא ענתה על זה שלא תשלח את הילדה בלי אישור!

• וואי מיכל אני כל כך מבינה
    אני פעם אחת איימתי בפנייה לרווחה שסירבו לקחת את הילד
    איזה הורים יש, פשוט לא ייאמן
    והמעצבן הוא שהילדים שתמיד נשאריםבבית כשם חולים הם אלו שאוכלים אותה

• טוב פניה לרווחה זה קצת מוגזם אצלי
    אני פשוט אומרת - שזה פשוט זלזול בנו המטפלות וחוסר כבוד לבקשות שלנו
    ויותר מכך שאנחנו גם נדבק ויבואו מחליפות שלא מכירות את הילדים! האם זה מה שהם רוצים?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה