שינוי הרגלי שינה בלילה לבן 3 וחצי חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננותתת....למבינות ולמנסות...
    יהונתן כבר עוד מעט בן 4 חודשים בשעה טובה כפרות עליו חתיכי
    באמת עד כה היה תינוקי מהמםםם..טפו טפו טפו -נתן לישון עד 8-9 בבוקר בכיף...
    פתאוםםםםםםםםםםםם ב3 ימים האחרונים התחיל לעשות השקמה ב5 וחצי בבוקר??!!!!!!!!!!!! וחוזר לישון רק שעה אחרי וגם לא ממש חזק ...אלא לאחר מכן בצהריים ממשיך לישון חזק - שאצלי השינה כבר אבודה :(
    השינוי הממשי שלפני שבוע בערך העברתי אותו למיטתו בחדרו שלו וגם אני שמתי לב שכנראה התחילו לו קצת כאבי שיניים -כי הוא לא עוזב את המוצץ שלפני כן הוא בקושי הסכים למוצץ...ובנוסף למלאאאאאא רוק...
    הלילה החזרתי אותו לעריסה בחדר שלנו אך עדיין הוא גם ב5 ורבע !! הפעם נתתי לו מוצץ ישר (קם רק לאוכל ב3 כבר)והרדמתי אותו על הידיים שאני לא עושה בדרכ ואז הוא המשיך לישון עד 7 !!
    מישהי מכירה תופעה כזו ?? האם הוא יחזור לעצמו ולשנת הלילה הרציפה שלו ???
    רק כעת אני מתחילה להבין מה זה חוסר שינה ..לא כיף בכלל:(((((((((((

3 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה

תראי דברים יכולים להשתנות............
    הוא גדל.
    לפעמים הם מרגישים שהם לא זקוקים ליותר מזה.
    זה קצת מבאס אותנו כי אנחנו רוצות לישון,אבל לפעמים זה מה שיש!
    ובקשר לשיניים הכל אפשרי אם הוא נודניק אז יש מצב שקשור, לבן הגדול כבר בגיל 3 חודשים אותן תופעות של מלא רוק ורק ב7 חודשים התחיל הצמיחה הראשונית.

ב"הצלחה
    ושינה מתוקה

• לגבי השינה אין לי מושג כי אצלנו זאת עדין בעיה

• לדעתי תחזירי אותו שוב לחדר שלו - שיתרגל לישון שמה בלילה.
    בעיקרון, אין להם כרגע הרגלים, זה משתנה להם כל הזמן, הוא יכול לישון 3 חודשים רצוף, שבועיים לעשות בעיות, חודש לישון רצוף...וזה נובע בגלל שהחניכיים מגרדות, אולי הוא עוד רעב ולא אכל מספיק במהלך היום, או שהוא בקפיצה בגדילה, אז הוא קם מוקדם ורוצה לאכול, אולי חם לו, יש אינסוף סיבות.

מה שבטוח, שישן בחדר שלו, כדי שיתרגל.
    אני חושבת לפחות מקווה בשבילך שיחזור לישון רצוף.
    מניסיון - הבן שלי כרגע בן 5.5 חודשים, ולפני חודש השתבשו לו כמה לילות במהלך שבועיים, והוא חזר לישון רצוף (מקווה שלא פתחתי פה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה